Bu indirim kaçmaz

Nisan 15, 2021

Bu indirim kaçmaz

Tudem Yayın Grubu, kitaplarını özel indirimlerle okurlara ulaştırmayı sürdürüyor.

Tudem’in internet kitabevi tudem.com adresinde, yayın grubunun bünyesinde yer alan Tudem Edebiyat, Tudem Başvuru, Delidolu, Desen, Uçanbalık, Tudem Eğitim, BlokTest ve Uçanbalık Eğitim markalarından yayımlanan kitaplar %30 indirimli, Bilgiküpümarkasına ait tüm kitaplar ile DiskDünya ve SEN de OKU serisindeki kitaplar ise %40 indirimli olarak satışa sunuluyor. Üstelik 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.

Tudem Yayın Grubu internet kitabevinde çocuk, genç, yetişkin, her yaştan okura hitap eden kitaplar bulmak mümkün. Okul öncesi dönemindeki çocukları kitapların keyifli dünyasıyla tanıştıran Uçanbalık, çocuk ve gençlik edebiyatının seçkin eserlerini okurlarla buluşturan Tudem Edebiyat, çizgiyle hikâyeyi bir araya getiren koleksiyonuyla dikkat çeken Desen,  Türkçe edebiyat, çağdaş dünya edebiyatı ve kurmaca dışı alanda özgün eserler yayımlayan Delidolu markalarından yayımlanan tüm kitaplar, tudem.com’da. Yayın grubu bünyesinde yer alan Tudem Eğitim, BlokTest, BilgiKüpü ve Uçanbalık Eğitim markalarının nitelikli eğitim yayınları da Tudem internet kitabevinde öğrenci, anne baba ve eğitimcilerle buluşuyor.

Tudem kitabevlerinde 3 al 2 öde fırsatı

Tudem Yayın Grubu’nun İstanbul Beşiktaş ve KadıköyAnkara Kızılay ve İzmir Alsancak‘ta yer alan kitabevleri de her yaştan okura renkli ve “güvenli” bir alışveriş deneyimi sunuyor. Pandemi koşullarının getirdiği hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması nedeniyle hafta içi beş gün hizmet veren Tudem kitabevleri, kitapseverlere Nisan ayı boyunca 3 al 2 öde fırsatı sunuyor. 

edebiyathaber.net (15 Nisan 2021)

Yorum yapın