BluTV, şubat programı açıklandı

Ocak 31, 2022

BluTV, şubat programı açıklandı

BluTV, şubat ayında Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı, BluTV’nin ortak yapımcılığını üstlendiği ödüllü film “İnsanlar İkiye Ayrılır”, Nisan Dağ’ın ödüllü filmi “Bir Nefes Daha” ve Martin Freeman’lı suç dizisi “The Responder” gibi yapımları koleksiyonuna ekliyor.

BluTV ayrıca Discovery+ ayrıcalığıyla “Secrets of the Salisbury Poisonings”, “Discovering David Dobrik”, “Arsène Wenger: Invincible” yapımlarını da izleyicilerine sunacak.  

İNSANLAR İKİYE AYRILIR

BluTV’nin Bir Film ile ortak yapımcılığını üstlendiği; Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı “İnsanlar İkiye Ayrılır”, sinemalardan sonra ilk kez BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

BİR NEFES DAHA

Türkiye sinemasının yönetmen kadınlarından Nisan Dağ’ın yönettiği, Santa Barbra Film Festivali’nden ‘En İyi Yabancı Film’ ödülüyle dönen ve bir rap şarkıcısının mücadelesini konu alan filmi “Bir Nefes Daha” Şubat ayında BluTV’de yerini alacak.

THE RESPONDER

İngiliz oyuncu Martin Freeman’ın başrolünde yer aldığı suç dizisi “The Responder” da BluTV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizi, ilk kez ve sadece platformda seyredilebilecek.

DARK WATERS

Her ay arşivine yeni filmleri ekleyen BluTV’nin şubat ayı seçkisinde öne çıkan yapımların başında, zengin oyuncu kadrosuna sahip “Dark Waters” yer alıyor. 

MON ROI

Altın Palmiye ödüllü “Mon Roi”, şubat ayında BluTV’de izlenebilecek. 

WHIPLASH

BluTV şubat ayında Oscar ödüllü Amerikan filmi “Whiplash”i seçkisine ekliyor. 

THE END OF THE TOUR

Başrollerinde Jason Segel ve Jesse Eisenberg’ün yer aldığı 2015 çıkışlı film, şubat ayında platformda izleyicilerle buluşacak. 

THE MAN WHO KILLED DON QUIXOTE

Yönetmen Terry Gilliam’ın 20 yılı aşkın sürede çektiği “The Man Who Killed Don Quixote”, izleyicilerle şubat ayında buluşacak.

SPRING BREAKERS

Başrollerinde Vanessa Hudgens, James Franco, Rachel Korine, Ashley Benson ve Selena Gomez’in yer aldığı “Spring Breakers”, şubat ayında BluTV’de izlenebilecek. 

ÖTEKİ TARAF

Özcan Deniz’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Öteki Taraf” filmi de platformda yer alacak.

SECRETS OF THE SALISBURY POISONINGS

BluTV aracılığıyla izleyicilerle buluşan discovery+’ın şubat seçkisinde bu ay, “Secrets of the Salisbury Poisonings” yayına girecek. Belgesel Salisbury zehirlenmelerinin hikâyesini mercek altına alıyor.

DISCOVERING DAVID DOBRIK

David Dobrik’in seyahat serüvenlerini kayıt altına alan “Discovering David Dobrik” serisi bu ay Afrika ile devam ediyor. Slovakya doğumlu fenomen David Dobrik, hayatında ilk kez yaşadığı yer olan ABD’den ayrılıyor ve bir dünya turuna çıkıyor. 

ARSENE WENGER: INVINCIBLE

Futbol dünyasının menajerlerinden Arsène Wenger’in kariyerini merkezine alan ve Wenger’in Arsenal Futbol Kulübü ile ulaştığı başarıları ve de dünya futboluna katkılarını gözler önüne seren “Arsène Wenger: Invincible” belgeseli izleyicilerle buluşacak. 

90 DAYS: FIANCE: BEFORE THE 90 DAYS

“90 Days: Fiancé: Before the 90 Days”in 5. sezonu da Şubat’ta BluTV ayrıcalığıyla seyirciyle buluşacak. Program, Amerikan vatandaşlarının Amerikan vatandaşı olmayan nişanlıları için aldıkları nişanlılık vizesi ve ardından gelen 90 gün içinde evlilik zorunluluğu süreçlerini ilişkilerin inişleri ve çıkışları üzerinden izleyenlere aktaracak.

Kaynak: GazeteDuvaR (31 Ocak 2022)

Yorum yapın