Başka Peron Dergisi geri dönüyor

Ekim 14, 2021

Başka Peron Dergisi geri dönüyor

Başka Peron Edebiyat Dergisi çevrim içi olarak geri dönüyor. 2018 yılında yayım hayatına ara veren Başka Peron, BP24 sayısı ile faaliyetlerine dijital olarak devam etmeye hazırlanıyor.

Başka Peron Edebiyat Dergisi sosyal medya platformlarında dönüşünü duyurarak “Yolumuza sizlere de söz verdiğimiz gibi çevrim içi olarak devam edeceğiz. Artık interneti olan herkes Başka Peron’a ulaşabilir.” açıklamasını yaptı. Dergicilik faaliyetlerinin yanında sosyal medya platformlarında aktif olmayı planlayan dergi şu ifadeleri kullandı: “Beraber atölyeler düzenleyeceğiz, sohbetler edeceğiz ve edebiyat hakkında türlü tartışmalara tutuşacağız. Bunun için yine çevrim içi platformlarda hazırlanıyoruz…” Kasım ayı içerisinde dönmeyi planlayan edebiyat dergisi kelime formatına devam edecek. Her sayı için 3 kelime ile belirlenen bir temaya sahip dergi, bu kelimeler doğrultusunda gönderilen öykü, hikaye ve şiirleri kabul edecek.

Başka Peron, Şubat 2015 ve Ağustos 2018 tarihleri arasında üniversite öğrencileri tarafından yayımlanan bir edebiyat dergisiydi. Basılı hayatına 23. sayısında veda eden dergi hikaye, öykü ve şiir alanlarında yazılar yayımlamaktaydı.

Başka Peron Edebiyat Dergisi ile ilgili ayrıntılı bilgi için: https://www.baskaperon.net/

edebiyathaber.net (14 Ekim 2021)

Yorum yapın