Balkan Naci İslimyeli lansmanı AKM’de yapıldı

Ekim 6, 2023

Balkan Naci İslimyeli lansmanı AKM’de yapıldı

2022 yılında kaybettiğimiz ressam, şair, düşünür ve akademisyen Balkan Naci İslimyeli’nin Epsilon Yayınevi tarafından basılan İstanbul, Hiç ve Geçerken isimli şiir kitapları ve Düşünce Durakları – Çapraz Sorgulamalar başlığı altında bir araya getirilen aforizmaları, AKM Çok Amaçlı Salon’da yapılan lansmanla okurla buluştu. 

4 Ekim Çarşamba, 18:00’da gerçekleştirilen lansmanda Sezen İslimyeli, Gülfem Dedeoğlu, Epsilon Yayınevi Kurucusu Ömer Yenici ve Genel Yayın Yönetmeni Aslı Tunç, İslimyeli’nin sanat hayatı ve eserleri hakkında konuştu.  

Editörlüğünü Nimet Kirşan’ın yaptığı Düşünce Durakları – Çapraz Sorgulamalar ilk olarak 20 Eylül’de, Gülfem Dedeoğlu küratörlüğündeki bir sergiyle okur ve sanatseverlerle buluşmuş; sergi, İslimyeli’nin Işık Üniversitesi’nde eğitim verdiği öğrencileri Gökhan Balkan,  Melih Koçali, Müjgan Sağlam, Nihal Sak ve Şermin Kıvanç Seval’in çalışmalarını bir araya getirmişti. 

Balkan Naci İslimyeli’nin eserleri 30 Eylül-15 Ekim tarihleri ve 11:00-20:00 saatleri arasında, AKM Çok Amaçlı Salon’da ücretsiz olarak ziyaret edilebilir. 

edebiyathaber.net (6 Ekim 2023) 

Yorum yapın