Ataol Behramoğlu 6 Ocak’ta yeni şiirlerini seslendiriyor

Ocak 3, 2017

Ataol Behramoğlu 6 Ocak’ta yeni şiirlerini seslendiriyor

Ataol Behramoğlu’nun yeni kitabı “Ne Çok Hain”’de yer alan şiirler usta sanatçılar tarafından seslendirilecek. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Genco Erkal, Rutkay Aziz, Meltem Cumbul, Levent Üzümcü, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz katılacak.

Edebiyatımızın önemli şairlerinden Ataol Behramoğlu toplumsal içerikli şiirlerini, bunların en çok yankı uyandırmış olanlarından birinin adıyla, “Ne Çok Hain” adı altında topladı. Behramoğlu’nun son yıllarda yazdığı şiirlerden yapılmış seçmelerin yer aldığı kitapta Gezi’den, Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye gündemine damgasını vuran toplumsal olaylar yer alıyor.

Kadıköy Belediyesi Behramoğlu’nun yeni kitabının tanıtımı için dostlarının katılımıyla bir etkinlik düzenliyor. 6 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’de Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğe şairin dostları ve okurları katılacak. Yeni şiirlerinin tanıtılacağı bu günde Behramoğlu’nun şiirleri Genco Erkal, Rutkay Aziz, Meltem Cumbul, Levent Üzümcü, Tuna Kiremitçi, Sanatçılar Yürüyor Platformu, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu tarafından okunacak. Behramoğlu şiirlerine piyanosuyla Selçuk Korku, gitarıyla Haluk Çetin eşlik edecek.

Tarih: 6 Ocak 2018 Cumartesi

Saat: 15:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi-Büyük Salon

edebiyathaber.net (3 Ocak 2018)

Yorum yapın