Burhan Sönmez 10 Ağustos’ta TESAK’ta okurlarıyla buluşuyor

Temmuz 27, 2026

Burhan Sönmez 10 Ağustos’ta TESAK’ta okurlarıyla buluşuyor

Burhan Sönmez 10 Ağustos’ta TESAK’ta okurlarıyla buluşuyor. Etkinlik 10 Ağustos günü, saat 19.00’da başlayacak. Etkinliğin moderasyonunu Nermin Mollaoğlu ve Eylül Görmüş üstlenecek.

Bültenden:

Burhan Sönmez, yeni romanı Kırmızı Ayna ile okurlarıyla buluşuyor. Söyleşi, romanın yazım sürecine, hafıza, zaman ve benlik etrafındaki arayışa, mitoloji ve tarihten beslenen katmanlara odaklanacak. Kırmızı Ayna, ölümle yaşamı, geçmişle bugünü, bireysel hafıza ile toplumsal belleği iç içe geçiren güçlü bir roman. Sürgünlerden kayıplara, aynaların çoğalttığı yüzlerden insan ruhunun en kırılgan anlarına uzanan bu anlatı, okuru yalnızca bir hikâyeye değil, zamanın ve hafızanın derinliklerine davet ediyor.
TESAK sahnesinde Nermin Mollaoğlu ve Eylül Görmüş’ün moderatörüğünde Burhan Sönmez’le bu özel buluşmaya tüm edebiyatseverleri bekliyoruz.

Yorum yapın