“Aralıklı Beslen Genç Kal” yayımlandı

Ekim 17, 2019

“Aralıklı Beslen Genç Kal” yayımlandı

Zaza Yurtsever’in “Aralıklı Beslen Genç Kal” adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Aralıklı oruçla sağlıklı, uzun ve ideal kiloyla bir yaşam

Dünya çapında yükselen bir trend olan aralıklı oruç hakkında bilmek istediğiniz her şey bu kitapta!

Daha önce yazdığı Buchinger Sağlık Orucu adlı kitap ile adından söz ettiren Zaza Yurtsever bu kez okurlarına Türkçeye “aralıklı oruç” olarak çevrilen “interval” orucu tanıtıyor.

Yapılan bilimsel araştırmalarda aralıklı orucun kan değerlerinin düzelmesi, iltihaplanmaların azalması, şeker ve insülin değerlerinin düşmesi, beyinsel performansın yükselmesi, yağ yakımı ve kas gelişiminin artması, diyabet, kalp krizi, kanser ve Alzheimer riskinin azalması gibi çağımızın birçok rahatsızlığında hem önleyici hem de tedavi edici etkileri olduğu gözlemlenmiştir. Siz de beslenme alışkanlıklarınızı değiştirerek daha sağlıklı ve formda bir yaşam sürmek istiyorsanız Aralıklı Beslen Genç Kal ile kendinize en uygun beslenme düzenini bulacaksınız.

Arka Kapak Yazısı:

Yeni bir trend olan aralıklı oruç şimdiye kadar bildiklerimizi baş aşağı çeviriyor.

Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung

(Frankfurt Genel Pazar Gazetesi)

Diyet yapmadan, strese girmeden zayıflamak, sağlıklı olmak ve sağlıklı bir şekilde yaşlanmak istiyorsanız aralıklı orucun mucizevi etkilerini deneyimlemelisiniz.

İnsan metabolizmasının yüzyıllardır bildiği bu programı pratik hayata hiçbir zorluk yaşamadan ve neşeyle uygulayacaksınız. Kendi şahsi ihtiyaç ve yaşam biçiminizi göz önünde bulundurarak günlük ya da haftalık bir ritimle aralıklı oruca başlayıp sağlığınızı ve kilonuzu kontrol etmeniz her zamankinden daha kolay olacak.

Yazar hakkında:

İlkokulu Türkiye’de okuduktan sonra ailesiyle birlikte Almanya’ya yerleşen Zaza Yurtsever ortaokul ve lise öğrenimini Duisburg şehrinde tamamlamıştır. Psikoloji eğitimini ve  klinik psikoloji yüksek lisansının Almanya’nın önde gelen üniversitelerinden olan Marburg Philipps Üniversitesinde yapmıştır. Yüksek lisans sonrasında 1997 yılında Berlin’e yerleşen Zaza Yurtsever, bilişsel davranış terapisi, hipnoterapi, NLP ve EMDR alanlarında uzmanlaşmıştır. 2005-2017 yılları arasında İstanbul’da yaşayan Zaza Yurtsever, 2017’de Hamburg’a yerleşmiştir.

Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitabı: Buchinger Sağlık Orucu

edebiyathaber.net (17 Ekim 2019)

Yorum yapın