Akasya Kültür Sanat’ın dopdolu şubat programı

Ocak 6, 2017

Akasya Kültür Sanat’ın dopdolu şubat programı

1483599294_aks_banner_1080x1920Akasya Kültür Sanat, birbirinden ünlü ve usta isimleri şubat ayında da ağırlamaya devam ediyor.

AKS’nin akustik dinletiler serisi kapsamında 17 Şubat Cuma akşamı rock dünyasının sevilen gruplarından Mor ve Ötesi, 24 Şubat Cuma akşamı ise müzik dünyasının efsanevi gruplarından Yeni Türkü müzikseverler ile buluşacak.

Tiyatro severler 3 Şubat Cuma Ceyhun Fersoy ve Özgür Özgülgün’ün başrollerini paylaştığı ‘Tuhaf Bir Pazar Günü’ oyunu ile AKS’de seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu 10 Şubat Cuma akşamı “Asi Kuş” oyunu ile tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Asi Kuş’ta Bizet’in ünlü operası Carmen’i müthiş bir kurgu ile sunan Ali Poyrazoğlu, opera, tiyatro, bale ve güldürü ustalığını bir arada sunacak.

Sunay Akın 16 Şubat Perşembe akşamı AKS’de ‘Bir Çift Güvercin’ oyunu ile aşk öyküleri ile dolu bir kitabın yapraklarını çevirecek. Sunay Akın, izleyicileri mitolojiden başlayarak, Marmara’nın Ege’nin ve başka denizlerin sularında yolculuğa çıkaracak.

Başrollerini Yosi Mizrahi ve Buket Dereoğlu’nun paylaştığı ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ 18 Şubat cumartesi akşamı AKS misafirlerine kahkaha dolu bir ilişki komedisi izletecek.

AKS’nin minik misafirleri birbirinden eğitici ve öğretici oyunlar ile buluşmaya devam edecek.4 Şubat Cumartesi çocuklar ‘Tatlı Rüyalar’ oyunu ile Uyku Ülkesi’nin masalsı diyarına yolculuğa çıkacak.

25 Şubat Cumartesi günü çocuklar‘ Masal Kahramanları Tartaronlar’a Karşı’ müzikli oyun ile yardımseverliğin ve birlikteliğin gücünü masal kahramanları ile öğrenecekler.

AKS Çocuk oyunları saat 13.00’te, diğer tüm oyun ve dinletiler saat 20.30’da başlayacak.

Biletler AKS Gişe ve Biletix’te…

AKS Şubat Ayı Programı;

  • 3 Şubat Cuma ‘Tuhaf Bir Pazar Günü’
  • 4 Şubat Cumartesi ‘Tatlı Rüyalar’
  • 10 Şubat Cuma ‘Asi Kuş’
  • 16 Şubat Perşembe ‘ Sunay Akın ile Bir Çift Güvercin’
  • 17 Şubat Cuma ‘Mor ve Ötesi’
  • 18 Şubat Cumartesi ‘Ne Seninle Ne Sensiz’
  • 24 Şubat Cuma ‘ Yeni Türkü’
  • 25 Şubat Cumartesi ‘Masal Kahramanları Tartaronlara Karşı’

edebiyathaber.net (6 Ocak 2017)

Yorum yapın