Arzu Bahar’dan “Kovulmadım, Ben Ayrıldım!”

Ocak 5, 2017

Arzu Bahar’dan “Kovulmadım, Ben Ayrıldım!”

kovulmadim-ben-ayrildim-kapakArzu Bahar’ın “Kovulmadım, Ben Ayrıldım!” adlı öykü kitabı Alakarga Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Bu ‘Kovulmadım, ben ayrıldım’ da nasıl bir kompleksin sonucuysa artık. Çalışan grubunun en severek, en ağzı dolu dolu söylediği, tek övünç kaynağı sözdür bu. O güne kadar emir aldığı patrona son sözü söylemenin verdiği zevkle söyler: ‘Kovulmadım, ben ayrıldım!’ Halbuki ne yani? Sonuçta artık işsiz misin? İşsizsin. Eee? Ne fark etti şimdi? Öyle uzun yıllar çalışmadıysan tazminatın da kuş kadar oluyor zaten. Fazlaca bir zayiat yok aslında.”

Öykücülüğümüzün ırmağı gürül gürül akmaya devam ediyor… Son yılların, özellikle dergilerde yayımladığı öyküleriyle dikkat çeken yazarı Arzu Bahar, bu ilk kitabıyla katılıyor aramıza.

Kovulmadım Ben Ayrıldım’da, kendimizi kolayca yerlerine koyabileceğimiz insanların öyküleri var. Yaşamın tek bir yönde akmadığını gösteriyorlar bize. Kırgınlığın peşinden sevginin, öfkenin arkasından sükûnetin gelebileceğini gösteriyorlar. Arzu Bahar’ın dünyasını çok seveceksiniz.

edebiyathaber.net (5 Ocak 2017)

Yorum yapın