Ada ile Efe serisi devam ediyor

Şubat 17, 2020

Ada ile Efe serisi devam ediyor

Osman Öztük’ün yazdığı, Zafer Okur’un resimlediği “Ada ile Efe” serisinin yeni kitabı Ada ile Efe Doğada Güvende, ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Ada ile Efe için heyecanlı bir gün! Dört gözle bekledikleri gün sonunda geldi. Birlikte ormana gidecek, piknik yapacak ve çok eğlenecekler! Ama Ada sevimli bir tavşanın peşine ta kılınca piknik alanından uzaklaşıyor ve bir anda kendini ormanda yapayalnız buluyor. Ormanda kaybolan Ada güvende olmak için neler yapacak? Güvenli bir yaşam konusunda bilgilenmenin ve acil durumlarda nasıl davranmak gerektiğini öğrenmenin tam zamanı!

Doğan Egmont tarafından yayınlanmaya başlayan uzman yazar Osman Öztürk imzalı Ada ile Efe serisinin ilk iki kitabı Ada ile Efe Depremde Güvende ve Ada ile Efe Serviste Güvende kitaplarının ardından Ada ile Efe Doğada Güvende ile devam ediyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan seri, güvenli bir yaşam için edinilebilecek temel davranış kalıplarını öğretmek ve farkındalığı artırmak üzere hazırlandı.

edebiyathaber.net (17 Şubat 2020)

Yorum yapın