Şahsiyet’in 6. sayısı çıktı

Temmuz 20, 2020

Şahsiyet’in 6. sayısı çıktı

Şahsiyet dergisinin Temmuz-Ağustos-Eylül dönemini kapsayan 6. sayısı yayımlandı.

Dergi Vicdan-Delilik-İntihar teması ile okuruyla buluştu. Bu sayıda Beşir Fuad ve Nezihe Meriç dosyaları dikkati çekiyor. Anti-Polisiye türünde yazdığı kitaplarla bilinen genç yazar Anıl Can Uğuz ise, Selcan Kırnal’ın sorularını yanıtlarken, Beyza Ertem; Ürün Şen Sönmez’in kaleme almış olduğu Türk Romanında Kötülük, kitabını inceliyor.

Bu sayıda öyküleriyle yer alanlar;  Emel Karayol, Gamze Güller, Evrim Akdağ, Gözde Şahin, Haden Öz, Erdem Erol, Emre Ocaklı, Hıdır Berkay Uğur ve Üzeyir Karahasanoğlu, olurken yazılarıyla; Ayça Erkol, Nilüfer Altunkaya, Senem Gezeroğlu, Hande Balkız, Mahmut Yavuz ve Kubilay Küşüm, yer almaktadır. Haden Öz ile Kuzey Kayahan Saran ise, Patricia Grace ve Epikuros çevirileriyle Şahsiyet’in yapısını oluşturuyorlar.

Genel Yayın Yönetmeni Kuzey Kayahan Saran, Yazı İşleri Sorumlusu Selcan Kırnal ve Editör Gül Ersoy’un eşliğinde hazırlanan Şahsiyet Dergisi’nin özgün kapak tasarımları ise Ezgi Burçin Serdar’a ait. Mizanpaj Dila Çilez, grafik ve illüstrasyonlar ise; Derin Kumbasar, Müjgân Bilgili ve Aylin Akgül’ün imzalarını taşıyor.

Online Sipariş: shopier.com/sahsiyetdergi

Abonelik ve eser gönderimi: [email protected]

edebiyathaber.net (20 Temmuz 2020)

Yorum yapın