6. Solo Çağdaş Dans Festivali 25-27 Ağustos’ta

Ağustos 14, 2023

6. Solo Çağdaş Dans Festivali 25-27 Ağustos’ta

Çağdaş/kavramsal dans alanında bireysel hareket üzerine farklı bir bakış sunmayı amaçlayan 6. Uluslararası Solo Çağdaş Dans Festivali 25, 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde CerModern Açık Hava Sahnesi’nde izleyiciyle buluşuyor. 

Sanatın tüm disiplinleriyle doğrudan ilişki kurmayı amaçlayan CerModern, günümüz dans sanatının en özgün yorumlarından olan bireysel dans kategorisine özel bir alan açıyor. Bu sene Düşünen Beden konseptiyle izleyiciyle buluşacak olan festival, Türkiye’den ve dünyadan 22 sanatçıyı 3 gün boyunca Ankara’da ağırlayacak.  Etkinlikte, ulusal ve uluslararası dans sanatçılarının performansları, atölye programları, konferans, konser, parti ve film gösterimleriyle izleyiciye zengin bir program sunulacak. 

Solo Çağdaş Dans Festivali ile ülkemizde modern dansın gelişimine katkıda bulunmak, tanıtmak, uluslararası düzeyde işbirliği yaratmak ve en önemlisi çağdaş sanatın toplumsal bir etkinlik olması amaçlanıyor.

ABD, Hindistan, Vietnam, Almanya, Fransa, Avusturya, Yunanistan, İsrail, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Ukrayna ve  İsviçre katılacak olan dans sanatçıları CerModern Açık Hava Sahnesi’nde performanslarını sergileyecek. CerModern tarafından yürütülen programın danışma ekibi bu alanda öncü çalışmalar yapan Deniz Alp, Özgür Adam ve Galip Emre’den oluşuyor.

Bilet almak için>>>

edebiyathaber.net (14 Ağustos 2023)

Yorum yapın