3. Solo Uluslararası Çağdaş Dans Festivali 18-20 Eylül’de

Eylül 15, 2020

3. Solo Uluslararası Çağdaş Dans Festivali 18-20 Eylül’de

Çağdaş/kavramsal dans alanında bireysel hareket üzerine farklı bir bakış sunmayı amaçlayan Uluslararası Dans Festivali bu yıl üçüncü kez 18, 19, 20 Eylül tarihlerinde Cermodern Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Cermodern tarafından yürütülen programın danışma ekibi bu alanda öncü çalışmalar yapan Deniz Alp, Özgür Adam ve Galip Emre’den oluşmakta.

Sanatın tüm disiplinleriyle doğrudan ilişki kurmayı amaçlayan CerModern, günümüz dans sanatının en özgün yorumlarından olan bireysel dans kategorisinde açtığı 3 gün süresince ulusal ve uluslararası dans sanatçılarının gösterileri, atölye programları, sergi ve film gösterimleriyle izleyiciye zengin bir program sunuyor. Fransa, İtalya, Lüksenburg, Makedonya, Ukrayna, İtalya, Polonya, İsrail ve Türkiye’den katılacak olan 17 solo dans sanatçısı festivale katılıyor. COVID-19 kapsamında alınan sıkı önlemler çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına uyarak sınırlı kontenjanla gerçekleşecek festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmekte.

Bilet almak için>>>

edebiyathaber.net (15 Eylül 2020)

Yorum yapın