52. Uluslararası Antalya Film Festivali yarışma başvuruları açıldı

Eylül 30, 2015

52. Uluslararası Antalya Film Festivali yarışma başvuruları açıldı

1443523042_iaff_2015_logoÜlkemizin en köklü festivallerinden 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin yarışmalı bölümlerinin yönetmelikleri ve başvuru formları, festivalin resmi internet sitesi www.antalyaff.com adresinde yayımlandı.

Bu yıl 29 Kasım – 6 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin, geleneksel “Ulusal” ve “Uluslararası” yarışmalarına katılım ve başvuru süreçlerini anlatan yönetmelikle birlikte, başvuru formlarına festivalin internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

Ayrıca bu yıl, senaryosunun üçte birlik kısmı Antalya’da çekilecek olan uzun metrajlı film projelerinin de ilk kez destekleneceği “Antalya Film Destek Fonu” ile “Kısa Film” seçkisinde yer almak üzere katılım göstermek isteyen kısa filmciler de, ilgili yönetmelik ve katılım koşullarını www.antalyaff.com adresinde bulabilirler.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve hem ulusal hem de uluslararası sinema sektörlerinde ses getiren “Antalya Film Forum”, proje geliştirme ve post prodüksiyon aşamasındaki ulusal filmleri bu yıl da desteklemeye devam ediyor. Antalya Film Forum’a ait “Kurmaca Pitching Platformu”, “Belgesel Pitching Platformu” ve “Work in Progress” bölümlerinin yönetmelik ve başvuru formları da bugünden itibaren web sitesi üzerinden görüntülenebilecek.

“Uluslararası Yarışma”, “Kısa Metrajlı Film Seçkisi” ve “Antalya Film Destek Fonu” için son başvurular 12 Ekim 2015 tarihine kadar web sitesi üzerinden devam ederken “Ulusal Yarışma”ya başvuracak “Uzun Metrajlı Kurmaca”, “Belgesel”, “Animasyon” ve “Deneysel” türde yerli yapımlar için son başvuru tarihi 26 Ekim 2015 olarak belirlendi.

edebiyathaber.net (30 Eylül 2015)

Yorum yapın