3 Mart’taki Hayatımız Kitap’ın konuğu Yavuz Ekinci

Mart 2, 2022

3 Mart’taki Hayatımız Kitap’ın konuğu Yavuz Ekinci

“Hayatımız Kitap” söyleşileri kapsamında 3 Mart 2022 Perşembe akşamı saat 19.00’da Kadıköy’deki İstanbul Kitapçısı’nda Sibel Oral’ın konuğu, Haldun Taner ve Yunus Nadi ödüllerinin de sahibi Yavuz Ekinci olacak.

Söyleşide Ekinci, yazma serüvenini ve son romanı “Belki de Dünyanın Sonundayım”ı ilk kez Hayatımız Kitap’ta Sibel Oral’a anlatacak.

Pandemi döneminde Türkiye Yayıncılar Birliği’nin çevrimiçinde yayıncıları ve yazarları bir araya getirdiği programı “Hayatımız Kitap”, bu defa fiziki olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş.’nin ev sahipliğinde başladı. Hayatımız Kitap, odağında kitap olan söyleşilerde birbirinden değerli isimleri, hem yetişkinlere yönelik hem de çocuklara yönelik iki ayrı programda kitapseverlerle buluşturacak.
 
Programın yetişkin okurlara yönelik tarafında moderatörlüğünü yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci-yazar Sibel Oral dönüşümlü olarak yürütecekler. Söyleşiler, konuk yazarların katılımıyla Kadıköy’deki İstanbul Kitapçısı’nda gerçekleşecek. Hayatımız Kitap kapsamında ilk kez gerçekleştirilecek çocuk edebiyatı etkinlikleri ise editör Mehmet Erkurt’un moderatörlüğünde ve yazarların katılımıyla Müze Gazhane’de düzenlenecek.

edebiyathaber.net (2 Mart 2022)

Yorum yapın