221B dergi 7 Ocak’ta çıkıyor

Aralık 30, 2015

221B dergi 7 Ocak’ta çıkıyor

221B Dergi Kapak Görseli2 aylık polisiye dergi 221B; polisiyede evrensel olanla yerli olanı bir araya getirmek, memlekette polisiyenin merkez üssü olmak amacıyla 7 Ocak’ta çıkıyor. 

Polisiyeye hem akademik temaslar, hem edebi ürünlerle değinecek olan dergi, 7 Ocak’ta dergi satan bayilerde, kitap mağazalarında ve online satışta yer alacak.

221B’nin ilk sayısı, polisiyenin en büyük ve güncel sorularından birini dosya konusu yapıyor: “Dedektif Hikayeciliğinde Altın Çağ, Kara Roman’a Yenildi mi?: Altın Çağ vs. Kara Roman”

İlk sayısının kapak tasarımında Mazhar Bilgiç imzasını taşıyan 221B Dergi yayın kurulunda Ahmet Ümit, Algan Sezgintüredi, Ece Özbaş, Erol Üyepazarcı, Hüseyin Çukur, Özlem Özdemir, Sevin Okyay gibi, Türkiye’de polisiyenin en ünlü isimleri yer alırken dergi sayfalarında Celil Oker, Ceyhan Usanmaz, Derviş Şentekin, Elçin Poyrazlar, Esra Ertan, Fulya Turhan, Levent Cantek, Murat Başol, Oğuz Eren, Özgür Şen, Seda Çıngay, Seval Şahin, Suat Duman, Suphi Varım, Umut Göksal, Yankı Enki gibi kalemler de yer alacak.

Keşfedilmemiş Conan Doyle’lar, polisiyeye gönül vermiş genç Agatha Christie’ler, polisiye ürünlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

İletişim
facebook.com/221bdergi
twitter.com/221b_dergi
instagram.com/221bdergi

edebiyathaber.net (30 Aralık 2015)

Yorum yapın