13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kitabı haftaya raflarda

Mayıs 13, 2023

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kitabı haftaya raflarda

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hiçbir Çocuk Yatağa Aç Girmeyecek adlı kitabı Karakarga Yayınları tarafından önümüzdeki hafta okuyucuyla buluşuyor.

Tanıtım bülteninden:

Adalet” diyerek çıktığı yolun sonunda tüm Türkiye’yi birleştirecek adımlar atıp 13. Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu bugünlere gelene kadar hangi yollardan geçti, siyasi tarihinde neler yaşadı ve bu yola çıkma motivasyonunu nasıl buldu?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hem yaşam öyküsü hem de manifestosu niteliğindeki kitabı Hiçbir Çocuk Yatağa Aç Girmeyecek Karakarga Yayınları etiketiyle okurla buluşacak.

Arka Kapak Yazısı:

‘’BU ÜLKEYE ADALET YA GELECEK YA GELECEK!’’

Herkes umut tohumlarını yeniden eksin!

Ülkemiz için doğuyoruz, çocuklarımız için doğuyoruz, torunlarımız için doğuyoruz. Bayrağımız, vatanımız, ülkümüz için doğuyoruz. Kimsenin kimliğine, kimsenin inancına, kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeden, karışmadan, onurluca yaşayacağımız bir Türkiye için doğuyoruz.

Şimdi kulakları sağır olan birilerine ve dünyaya sesleniyorum: Adaletsizliğe, haksızlığa, zulme karşı çıkacağız çünkü inancımızda diyor ki: “Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır.”

Şeytan olmayacak bu ülkede.

Herkes ama herkes zulme karşı çıkacak.

edebiyathaber.net (13 Mayıs 2023)

Yorum yapın