İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi’nin karma sergisi “Senden, Benden, Bizden” Bodrum’da!

Temmuz 15, 2015

İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi’nin karma sergisi “Senden, Benden, Bizden” Bodrum’da!

isisİsis Heykel ve Tasarım Atölyesi’nin “Senden, Benden, Bizden” isimli karma heykel sergisinin açılış kokteyli sanat dünyasını bir araya getirecek. Yaklaşık 90 esere ev sahipliği yapan serginin 18 Temmuz’da Bodrum Yalıkavak İsis Galeri’de gerçekleşecek açılış kokteylinde opera sanatçısı Hakan Aysev sanatseverlere müzik ziyafeti verecek.

İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi bünyesinde çalışan 14 heykel sanatçısı ve ressam Souadad Kandemir’e ait 70 bronz heykel ve 14 resmin bulunduğu sergi Temmuz ayı boyunca ve 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gezilebilecek.

İsis Nisan 2014’te New York Artexpo fuarında gösterdiği başarılardan sonra Washington DC de ATAA Türkevi’nden aldığı özel davetle bir aylık bir sergi düzenlemiştir. İsis Sculpture & Design bünyesindeki sanatçılar ünlü İtalyan Küratör Dott. Salvatore Russo tarafından keşfedilerek, 2015 Palermo Bienaline ve Floransa sergisine davet edilmiştir. Yine aynı küratör tarafından ISIS Paris’teki dünyaca önemli ‘La Grande Exposition Universelle’e katılmaya hak kazanmıştır ve sanatçılarından birinin eseri 23 Ekim 2014’te Eiffel Kulesi Gustave Hall da, diğer iki sanatçının eseri de 25-26 Ekim 2014’de Louvre Muzesinin alt katında bulunan Art Carrousel du Louvre da sergilenmiştir. 2014 senesinin kapanışını ise 8 sanatçıyla Art Miami’de Art Basel Week sırasında Spectrum Miami ile yaptı.

Damla İşeri – İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi – 0 533 309 91 70

edebiyathaber.net (15 Temmuz 2015)

Yorum yapın