Tutsak edilmiş bir aşkın hikâyesi: “Müebbet Aşk”

Temmuz 15, 2015

Tutsak edilmiş bir aşkın hikâyesi: “Müebbet Aşk”

muebbet-askJoyce Maynard’ın kaleminden tutsak edilmiş bir aşkın hikâyesi: “Müebbet AşkApril Yayıncılık etiketiyle yayımlandı.

Birçok başarılı esere imza atmış Amerikalı yazar Maynard, yeni kitabı Müebbet Aşk ile okurlarını iç burkan bir serüvene davet ediyor.

Gençlik yıllarından itibaren edebiyat dünyasının içinde yer alan Joyce Maynard, bu yıllarda tanıştığı ünlü Amerikalı yazar  J. D Salinger’le olan ilişkisiyle uzun yıllar konuşulmuştu. Kariyerine sayısız deneme ve The New York Times gazetesindeki köşe yazıları ile başlayan Maynard ile Türkiye okuru bundan iki sene önce Çilek Kızlar adlı romanıyla tanıştı.

Son kitabı Müebbet Aşk’ta ise okurseverleri ruhun derinliklerine işleyecek bir aşk serüveniyle buluşturmayı hedefleyen Maynard, bu eseriyle de büyük ilgi toplayacağa benziyor.

Müebbet Aşk, kocasından boşanan ve kendini yalnızlığa mahkûm eden Adele’in, oğlu  ile sürdürdüğü sessiz hayatının, gizemli ve yaralı bir adamı eve almasıyla baştan aşağıya değişimini anlatıyor.  Hiç hesapta yokken başlayan aşk, ergenliğe yeni adım atmış bir çocuk ve hayatını yalnız başına geçirmeyi kaderi sanan bir kadının hikâyesinden oluşan bu kitap, aileye ve aile olmaya dair birçok konuya değiniyor. Müebbet Aşk, ihanet, tutku ve gerçek sevgi gibi duyguları içinde barındırırken, yıllar sonra gelen mutluluk ve huzurun bir kadının hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne seriyor.

edebiyathaber.net (15 Temmuz 2015)

Yorum yapın