YouTuberlar Acun Ilıcalı’nın kanalında

Aralık 26, 2020

YouTuberlar Acun Ilıcalı’nın kanalında

Acun Ilıcalı, Tv8 haricinde kuracağı dijital platform kanalı Exxen’in program içeriği belli olmaya başladı. Exxen’de internet fenomenlerinden, ayak tenisine, animasyondan, diziye geniş bir seçki yer alacak.

Yetiş Zeynep

Kerem Çakıroğlu’nun yönettiği “Yetiş Zeynep” adlı dizide Keremcem ile Aslı Bekiroğlu başrolü paylaşıyor. Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda başlayan dizide Aslı Bekiroğlu dadıyı, Keremcem 6 çocuklu bir babayı oynayacak. Ece Dizdar da Keremcem’in eşine hayat verecek.

Kral Şakir

Çizgi dizi olan ve Cartoon Network Türkiye’nin ilk Türkiye ve kendi yapımı olarak 16 Mayıs 2016 tarihinde yayınlanmaya başlanan Kral Şakir artık yeni bölümleri ile EXXEN’de olacak.

Ayak Tenis

 Programda Galatasaray’ın antrenörlerinden Albert Riera’nın dışında Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Yattara ve Hami Mandıralı olacak.

MasterChef Junior

MasterChef’in finali ardından yayınlanması beklenen Junior sezonunun jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturacak. 

Öğrenci Evi

Yapımcılığını Tims&B Productions’un üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta yer alıyor. Dizinin kadrosunda Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler, Samet Kaan Kuyucu, Serra Pirinç, Arzu Gamze Kılıç, Ceyda Düvenci, Murat Aygen, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Dilara Gül Demiral, Ceren Balcı gibi isimler yer alıyor. 

edebiyathaber.net (26 Aralık 2020)

Yorum yapın