Yenilenmiş enerji, manevi tatmin ve duygusal iyileşmeye kavuşmak için 12 adım

Eylül 15, 2020

Yenilenmiş enerji, manevi tatmin ve duygusal iyileşmeye kavuşmak için 12 adım

Habib Sadeghi’nin Berraklık Arındırır adlı kitabı, Selda Terek çevirisiyle Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kullandığı özgün ve bireysel yaklaşımla umutsuz olduğu düşünülen hasta vakalarında şaşırtıcı sonuçlar elde eden, dünyaca ünlü yıldızların doktoru Habib Sadeghi’nin yazdığı Berraklık Arındırır okurlarına yaşamın her alanında berraklık ve beraberinde iyileşme getirmek için kitabevi raflarında yerini aldı.

Duygusal atıklarımızı göz ardı etmek, açık ve yalın biçimde yaşamamak hastalıkların bedenimizde kök salmasına mı neden oluyor?

Hastayı zihin-beden sistemiyle bir bütün olarak ele almayan, bedenin parçalarını ameliyat ya da ilaç tedavisiyle iyileştirmeye çalışan yaklaşım işleri daha da kötüleştiriyor mu?

Yüz yılı aşkın süredir ilaç ve ameliyatlarla tedavi edilmeye çalışılan kronik hastalıklarda gözle görülür bir iyileşme sağlayamadıktan sonra, geleneksel yaklaşımın değişmesi gereği üzerinde düşünmenin zamanı gelmedi mi?

Tıpkı bir filizin sadece etrafındaki görünmeyen enerjiler sayesinde bir ağaca dönüşmesi gibi, biz de düşünce ve duygularımızın enerjisini, etrafımızdaki daha geniş enerji alanıyla etkileşime geçirerek kendi bedenimizi eski haline döndürebilir miyiz?

Tüm bu sorulara ve çok daha fazlasına yanıt arayan Dr. Habib Sadeghi’nin yazdığı, Selda Terek’in dilimize çevirdiği Berraklık Arındırır Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

“Hayatın fırtınasında dinginleşmek ve kendinizle barışık seçimler yapabilmek için eşsiz bir rehber…”

Dünyaca ünlü yıldızların gözde doktoru Habib Sadeghi’nin kaleme aldığı BERRAKLIK ARINDIRIR düşünsel ve fiziksel iyileşmeyi en kolay ve en berrak haliyle ortaya koyan, devrim niteliğinde bir kitap…

Dr. Habib Sadeghi’nin yirmi yıl önce kanserden kurtulmasına yardımcı olan “arınma prensibi” zihninizi nasıl temizleyebileceğinizi, vücudunuzu hangi yöntemlerle iyileştirebileceğinizi ve önünüze çıkan engelleri, iyileştirici ve enerji verici fırsatlara nasıl dönüştürebileceğinizi anlatıyor.

Dr. Habib Sadeghi’nin sağlık yolundaki devrimci bilgisiyle kaleme aldığı BERRAKLIK ARINDIRIR, kendi sağlıklı yaşamının efendisi olmak isteyenler için eşsiz bir kaynak…

*

“Kendini kaybolmuş ya da parçalanmış hissedenler, daha iyi, daha güçlü ve daha cesur biri olarak şifa bulmak isteyenler için vazgeçilmez bir yapıt.”

 – Anne Hathaway, aktris

“O, sevgi ve şükran vasıtasıyla insanların günlük mucizeler yaratabileceğinin bir numaralı canlı kanıtıdır. Ona sonsuza dek minnettarım.”

– Penélope Cruz, aktris

“Bu ezber bozan bir kitap… Yerinizde saymaya son vermeye hazırsanız haritanızı buldunuz demektir. Doktor Sadeghi kesinlikle olağanüstü.”

– Demi Moore, aktris

“Sevgi dolu ve yardımsever arkadaşım Dr. Sadeghi kendini güçlendirme olgusunu ulaşılabilir ve kolay kavranabilir kılıyor çünkü onun rehberliğinde başkaları yalnızca hastalıklı karanlığı görürken, o tedavi edici ışığı görmelerine olanak sağlıyor.”

– Javier Bardem, aktör

“Habib Sadeghi rahatsızlık, hastalık ve iyileşme sürecinde oluşabilecek gizli tuzaklar ve engeller konusunda yeni bir bakış açısı sunmakta. Bu kitap daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürebilmemiz için neler yapabileceğimiz konusunda taze ve yenilikçi bir yaklaşım.”

– Tim Robbins, aktör

Yazar Hakkında:

Dr. Habib Sadeghi, DO, FACEMIP, Agoura Hills’teki bir bütünleyici tıp-sağlık merkezi olan Be Hive of Healing’in ve Sevgi Düğmesi Global Hareketi’nin kurucularından biri. Santa Monica Üniversitesi’nden bilinç, sağlık ve iyileşme üzerine spiritüel psikolojide yüksek lisansı ile, bütünsel, osteopatik, antropozofik, çevresel, psikosomatik ve aile tıbbındaki devrimsel protokollerde geniş bir bilgi yelpazesi sunuyor. Dr. Sadeghi, sağlık açısından eşsiz ve bireysel bir yaklaşım kullanarak, umutsuz olduğu düşünülen hasta vakalarında şaşırtıcı sonuçlar elde etmiştir. Doğu ve Batı şifa uygulamalarını birleştirmesi, ona tüm dünyaya yayılmış bir hasta sayısıyla sonuçlanan bir itibar kazandırmıştır.

Dr. Sadeghi, UCLA Tıp Merkezi Santa Monica’da uzman doktor olarak çalışmıştır ve şu anda Western Üniversitesi Sağlık Bilimleri’nde klinik aile sağlığı hocalığı yapmaktadır. Bütünleyici tıptan mucizevi sonuçlar alarak, bu protokolleri tutkulu bir şekilde halk ve tıp öğrencileriyle paylaşmaktadır. Antropozofik Tıp İçin Hekimler Birliği ve Antropozofik Tıp İçin Uluslararası Yüksek Tıp Eğitimi’nin üyesidir. Price-Pottenger Beslenme Vakfı ve Amerikan Bütünsel Tıp Birliği’nin aktif bir üyesi olarak, kalp hastalığı, kanser ve otoimmün hastalıklar gibi kronik durumlar için psikosomatik tıp, beslenme terapisi, diyet desteği ve detoksifikasyon konularının takipçisidir.

Dr. Sadeghi, ABD, Kanada, Avrupa’da kitlelere hitap eden sağlık ve iyi yaşama konferansları vermiştir. Ayrıca, uluslararası yayımlanan bağış toplama programı Stand Up to Cancer’a sunum yapmak için davet edilen ilk osteopatik hekimlerden biridir (SU2C). Within: A Spiritual Awakening to Love & Weight Loss and Seeds of the Soul: Inspirations for a Life in Healing Transition isimli kitabın yazarıdır. Aynı zamanda, Don Miguel Ruiz, Terry Tillman, Barbara Marx Hubbard, John-Roger ve sağlık ve spiritüellikteki diğer uzmanlar ile beraber, Işık kitabına da katkıda bulunmuştur. Goop ve Huffington Post’a düzenli olarak katkı sağlamaktadır ve senelik bir sağlık ve iyi yaşama dergisi olan MegaZEN’in yayımcısıdır.

Daha fazla bilgi için, BeingClarity.com’a göz atın.

edebiyathaber.net (15 Eylül 2020)

Yorum yapın