Yeniden merhaba! | Emrah Polat

Ocak 5, 2023

Yeniden merhaba! | Emrah Polat

Bugünden itibaren yeni yüzümüzle karşınızdayız. İnce ayarları yapabilmek, siteyi pırıl pırıl parlatabilmek için biraz zamana ihtiyacımız var doğrusu, ama “etrafın tozunu alacağımız” bu süreç boyunca günlük akışımızı hiç ihmal etmeyeceğiz.

Bilindiği gibi Edebiyat Haber uzun zamandır hayatımızda, hayatınızda. 2010 yılında edebiyat dünyasına küçük bir fısıltı saldık. O fısıltı orada asılı kalsın, duymak isteyenler duysun istedik. Doğrusu bu denli mütevazıydı gayemiz. Ancak zamanla sesimiz çoğaldı, yankı buldu ve nihayetinde gürleşiverdi.

Hani derler ya insan sevdiği işi yaparsa, o iş, iş olmaktan çıkar diye. Doğru olmasına doğruymuş da eksikmiş biraz; sorumluluk duygusundan da söz etmek gerekiyormuş. Ayrıca Edebiyat Haber’e gönül verenlerin eleştirileri, beklentileri oluyor; baştaki iyi niyetli fısıltıyı kaybetmeden, onları da uygun tonlarda bu harmoniye katmak gerekiyor.

Edebiyat Haber uzun ve zorlu bir yoldan geldi, hala ve iyi ki o yolda… Edebiyat aşkımız ve yukarıdaki satırlara sinmesini murat ettiğim halis niyet bizi ayakta tuttu desem, yeridir. Edebiyat Haber’e katkıda bulunanlara çok ama çok teşekkürler. Bu site, gerçekten onlar sayesinde var…

Sıradaki hedefimiz ne mi? Edebiyat Haber’i kişilerden bağımsız hale getirebilmek. Bunu başarabilirsek Edebiyat Haber bizden sonra da yaşamaya devam eder. Ülkemiz kültür dünyasının uzun soluklu yayınlara çok ihtiyacı var doğrusu.

Zamanın her şeyi göstereceğine olan inançla sözlerimi şöyle bitirmek isterim: Bu kubbede bir hoş seda bırakabilirsek, ne mutlu bize!

edebiyathaber.net (5 Ocak 2023)

Yorum yapın