Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’ne başvurular başladı

Nisan 27, 2023

Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’ne başvurular başladı

Atakum Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri için başvurular başladı. 

Atakum Belediyesi ve Edebiyat Nöbeti işbirliğiyle düzenlenen 2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri için başvurular başladı. Roman, öykü, şiir, ilk roman ve çeviri kurmaca eser kategorilerinin yarışacağı ödüllere, 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yayınlanmış eserler başvurabilecek.

Ödüle aday olacak eser sahipleri ya da yayınevleri, 31 Mayıs gününün mesai saati bitimine kadar Mimarsinan Mahallesi İsmet İnönü Blv. No:114, 55200 Atakum/Samsun adresine, hangi kategoriden aday olunduğuna dair imzalı bir yazı, kısa özgeçmiş ve iletişim bilgileri (adres, telefon, e-posta adresi) ile birlikte 10  nüsha kitabı elden, posta ya da kargo yoluyla teslim edebilecek. 

Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nin seçici kurulu; Ataol Behramoğlu, Cemil Kavukçu, Ercan Yılmaz, Ethem Baran, Fuat Sevimay, İlyas Tunç, Nevzat Çelik, Semrin Şahin, Sevin Okyay, Yavuz Ekinci ve Zeynep Aliye’den oluşacak. Vedat Türkali’nin asistanı ve çevirmen Sebahat Altıparmakoğlu da aile adına jüride yer alacak. 

Ödüllerin takvimi ve ayrıntılı bilgi için www.vedatturkaliedebiyatodulleri.com.tr adresi ziyaret edilebilecek. Güncel duyurular içinse Facebook, Twitter ve Instagram’dan @vtodulleri hesabı takip edilebilecek. 

edebiyathaber.net (27 Nisan 2023)

Yorum yapın