Ustalar ve gençleri buluşturan mizah dergisi Tarama Ucu dijital olarak yayında

Haziran 3, 2021

Ustalar ve gençleri buluşturan mizah dergisi Tarama Ucu dijital olarak yayında

Ustalar ile gençlerin, geleneksel ile yeninin harmanlandığı çizgi roman ve karikatür kültürünün yeni dergisi Tarama Ucu, 1 Haziran’da dijital olarak Yayın hayatına başladı.

Çizgi roman ve karikatür dünyamızın önemli isimleri ile genç çizerleri bir araya getiren Tarama Ucu dergisi, 1 Haziran 2021 tarihinde dijital platformda okuyucularla buluşmaya başladı.

Mürekkebe batırdıktan sonra kağıt üzerinde çıkardığı ses ile çizerlerin kadim dostu Tarama Ucu, yeni karikatür dergisinin alamet-i farikası. Yayın Yönetmenliğini Erdal Belenlioğlu’nun, Sanat Yönetmenliğini Fenni Özalp’in üstlendiği Tarama Ucu, geniş yazar ve çizer kadrosuyla bundan sonra her ay dijital olarak yayınlanacak. www.taramaucu.com web adresi üzerinden, abone olarak erişebileceğiniz Tarama Ucu, istediğiniz her yerde ve her zaman yanınızda olacak.

Mizah dünyasına getirdiği yeni solukla, her sayfasının keyifle çevrileceği 116 sayfada özlediğiniz isimler, yazı ve çizimleri ile hayal dünyanıza seslenecek: 

Ergün Gündüz, Atilla Atalay, Şahin Erkoçak, Latif Demirci, Behiç Pek, Taylan Kurtuluş, Zafer Temoçin, Ender Özkahraman, Mahir Ünsal Eriş, Zehra Ömeroğlu, Gülay Batur, Eda Oral, Vedat Özdemiroğlu, Erdal Belenlioğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan, Serhat Gürpınar, Bahadır Boysal, Aslı Yazıcıoğlu, Sinem Keskinel, Resul Ertaş, Ferit Güleç, Ahmet Aslan, Mustafa Öncül, Erhan Baş, Nazan Kuzgunkaya, Gani Müjde, Ömürden Bakaçhan, Müfit Can Saçıntı, Alper Atalan, Yaşar Arak, Ömer Pınar ve Töre Sivrioğlu

Okuyucusunu her ay farklı bir dosya konusu ile karşılayacak olan derginin ilk sayısının dosya konuğu ise karikatür dünyasının duayeni Oğuz Aral. Oğuz Aral dosyasında, Zafer Temoçin’in “Dergim Var Dünyadan Büyük” adlı çizgi öyküsüileAtilla Atalay’ın “Mikiler Karargâhı”, Vedat Özdemiroğlu’nun “Oğuz Aral Notları” ve Müfit Can Saçıntı’nın “Komik ama değil!” başlıklı anıyazılarıokuyucuyla buluşuyor.

Tarama Ucu’nun kağıt üzerindeki cızırtısı daim, mürekkebi bol olsun!

Web:               www.taramaucu.com

İnstagram:     taramaucu.dergi

Twitter:          Taramaucudergi

edebiyathaber.net (3 Haziran)

Yorum yapın