Türkiye’nin ilk uygulama kitabı “Hayata Kısa Bir Ara” çıktı

Şubat 11, 2013

Türkiye’nin ilk uygulama kitabı “Hayata Kısa Bir Ara” çıktı

Türkiye’nin ilk uygulama kitabı olan Hayata Kısa Bir Ara bildiğiniz kitaplardan çok farklı. Daha önce tanıtımını yaptığımız etkileşimli kitap ile benzer özellikler taşıyan, videoların, müziklerin, fotoğrafların, sosyal medyanın da yer aldığı interaktif seyahat kitabını hem okuyor hem izliyor hem dinliyor hem de sosyal medya sayesinde fikrinizi yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Cüneyt Özdemir, Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına yaptığı seyahatlerden en ilginç notları bu uygulama için derledi. Bu uygulamayı sadece okumayacak 36 şehrin sokaklarında gezecek,  o şehre ait müzikler eşliğinde dans edecek, şehirler ile ilgili en detaylı bilgileri eğlenerek öğreneceksiniz.

Dipnot Digital Yayınları’nın bu ilk kitabını iPad’lerinize ve tablet bilgisayarlarınıza indirdiğinizde Google Map uygulaması ile anlatılan mekanlara ulaşacak, youtube kanalıyla kendi deneyimlerinizi ekleyecek ve facebook üzerinden yorumlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz

“Hayata Kısa Bir Ara” ile Beyrut’ta Ermeni bir kitapçının düşüncelerinin peşine düşüp sizleri bir anda Kastamonu’nun Tirid’ine bandırmaya götüren sürprizlerle dolu. Pablo Neruda’nın evinden, Cannes film festivalinin perde arkasına, Vietnam’dan Seul sokaklarına kadar bir gezginin zaman içindeki yol haritasını ve bu haritanın mihenk noktalarını bulabileceğiniz bir seyahat kitabı ile karşı karşıyasınız.

İndirmek için tıklayınız >>>

11 Şubat 2013

Yorum yapın