Tudem okurları İstanbul’un tarihi yarımadasını gezdi

Temmuz 27, 2016

Tudem okurları İstanbul’un tarihi yarımadasını gezdi

b3e3b3ed-6869-4d6e-be02-9afa8118fbecMinik okurlar, Tudem Yayın Grubu yazarlarından “İkiz Gezginler” serisinin yaratıcısı arkeolog, yazar Betül Avunç’la birlikte İstanbul’un tarihi yarımadasında eğlenceli ve öğretici bir geziye çıktı.

Tudem Yayın Grubu Facebook sayfasında, İkiz Gezginler serisinin kahramanları Peri ve Ege’nin yaz tatillerini nerede geçireceklerine dair bir yarışma düzenlendi. Katılımcıların çoğunun tercihi doğrultusunda, Peri ve Ege’nin önce Karya’ya hemen ardından da Lidya’ya gitmesine karar verildi. Yarışmaya katılan ve bu öneride bulunan okurlar arasında bir çekiliş yapıldı. Tarihi yarımadayı gezmeye hak kazanan okurlar Gülhane Parkı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Meydanı gibi müze ve ören yerlerini ziyaret etti. Okurların yanlarında velileri ile birlikte yaptıkları bu gezi tamamen Tudem Yayın Grubu tarafından karşılandı.

Tudem Yayın Grubu yetkilileri, dijitalleşen dünyada sosyal medyanın imkânlarını kullanarak kitaplar, yazarlar ve okurları sanal dünyanın dışında da buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki günlerde farklı yazar ve konularla sürpriz yarışmalar düzenleyeceklerini söyleyen yetkililer, bunları sosyal medya üzerinden takipçi ve okurlarıyla paylaşacaklarını ifade etti.

edebiyathaber.net (27 Temmuz 2016)

Yorum yapın