“The End of the F***ing World” dizisinde son durum ne?

Ağustos 23, 2018

“The End of the F***ing World” dizisinde son durum ne?

Charles Forsman’ın çizgi romanından uyarlanan ve Netflix ekranlarına geldikten sonra oldukça popülerleşen “The End of the F***ing World” dizisi, 2. sezonuyla devam etme kararı aldı.

Charles Forsmanın 2011 yılında yayımlanan “The End of the F***ing World” adlı trajikomik çizgi romanından uyarlanan, Netflixte yayınlandıktan sonra da geniş kitlelere ulaşan mini diziden haberler var.

Alex Lawther ve Jessica Bardenın başrolleri paylaştığı yapım, aileleri tarafından dışlanmış James ve Alyssa’nın karanlık ve aynı zamanda eğlenceli yolculuğunu konu ediniyordu. Vahşet dolu olaylara tanık olan iki gencin, yetişkinlerin dünyasında hayatta kalma macerasını izlediğimiz yapım finaliyle de çok konuşulmuştu.

8 bölümlük bir mini dizi olarak önce İngiliz kanalı Channel 4da, ardından da Netflixte yayınlanan The End of the F***ing World, dizi finaliyle kitleleri ikiye bölmüştü. Yine de bir mini dizi olarak tadında bırakılacağı tahmin edilirken tıpkı beklenmedik bir şekilde 3. sezon onayı alan La Casa de Papel gibi, diziden yeni sezona onay haberi geldi!

Dizinin 2. sezonunu da ilk sezonda olduğu gibiCharlie Covell kaleme alacak. Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Charlie Covell, Dominic Buchanan ve Jonathan Entwistle ise dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

Kaynak: kayıprıhtım.com

Yorum yapın