Taylor Jenkins Reid’den “Belki Bir Başka Hayatta”

Mart 22, 2017

Taylor Jenkins Reid’den “Belki Bir Başka Hayatta”

BELKI BIR BASKA HAYATTA on kapakTaylor Jenkins Reid’in “Belki Bir Başka Hayatta” adlı romanı, Gökçe Çiçek çevirisiyle Yabancı Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Seçimlerin kaderini belirler.

Hayatta mutlu olmanın ve aşkı yakalamanın kaç yolu vardır? ‘Sonsuza Dek, Ayrı’ ve ‘Evet, Dedikten Sonra’ romanlarının çok satan yazarı Taylor Jenkins Reid’den bu kez de bir seçimler ve kader romanı Türkçede: “Belki Bir Başka Hayatta.”

Bir karar verdiğinizde, o kararın kaç farklı sonucu olur? Peki ya seçtiğiniz yollar ve seçmediğiniz yollar hayatınızın seyrini nasıl değiştirir?

Farklı bölümlerle eşzamanlı ilerleyen bir hikâyesi var “Belki Bir Başka Hayatta”nın. Taylor Jenkins Reid’in kaleme aldığı eserde, Hannah isimli bir kadının verdiği iki farklı kararın sonuçlarını büyük bir merakla takip edecek okuyucu. Kader ve gerçek aşkla ilgili akıldaki sorulara biraz da cevap niteliğinde ‘Belki Bir Başka Hayatta’. Kader diye bir şey var mı? Şans hayatımız üzerinde ne kadar etkiye sahip? Ve belki de en merak uyandıran soru: Ruh eşi diye bir şey var mı?

Hannah eş zamanda iki farlı hayatı ve aldığı kararların sonuçlarını yaşayacak. Ve her iki hayatta da ruh eşini bulduğuna inanacak. Belki siz de öyle hissedeceksiniz, kim bilir…

People Dergisi’nin en iyi kitap seçkisi arasında gösterilen ve US Weekly’nin mutlaka okunmalı seçkisinde yer alan ‘Belki Bir Başka Hayatta’ Yabancı Yayınları tarafından Gökçe Çiçek’in çevirisiyle Türkçeye kazandırıldı.

edebiyathaber.net (22 Mart 2017)

Yorum yapın