Tasavvufi bilimkurgu olan “Dünya’nın Son Savaşı” adlı roman yayımlandı

Nisan 21, 2016

Tasavvufi bilimkurgu olan “Dünya’nın Son Savaşı” adlı roman yayımlandı

dunyanin-son-savasiFuat Sağıroğlu’nun tasavvufi bilimkurgu romanı “Dünya’nın Son Savaşı” GOA Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

İnsanoğlunu ve insanlığı savaşlar üzerinden sorgulayan Dünya’nın Son Savaşı, evrene dair merak ettiklerimizi, sahip olduğumuz bir derya olan tasavvuf ile anlamaya ve anlatmaya çalışıyor.

İnsanoğlu; kara, deniz ve havadan sonra uzayı da, bir çatışma haline dönüştürmeyi başarıyor. Roman, akıcı anlatımı ve soluksuz temposuyla okuyucularına yaşadığımız dünyanın sürüklendiği sonu çarpıcı bir şekilde aktarıyor.

Arka Kapak:

Dünya’da iyi şeyler de oluyordu. İyilik, emek ve cesaret ister. Cesur ve iyi insanlara ihtiyacın olduğu bir zamandaydık. Kötü olmaksa kolaydır. Kötülük durmuyor, üstümüze doğru kol kol yürüyordu.

Kötülük, kimden ve nereden geldiği belli olmasa da, tüm kötü düşüncelerden ve negatif enerjilerden beslenir. Öyle bir şeydir ki, içinize attığınız her endişe, korku ve öfke bile bunu büyütür. İyilerin kötüler hakkındaki karamsarlıkları ve düşmanlıkları bile kötülüğe yarar. Kötü fikirler, kötücül duygular bir sis gibi yayılır.

Tam bunları düşünürken usulca yanıma sokulan bir insan dostum çekinerek, sordu.

“Peki iyilik mi kazanacak, kötülük mü?”

“Hangisini beslersek, o…”

edebiyathaber.net (21 Nisan 2016)

Yorum yapın