Tanşıl Kılıç’tan çocuklara: “Şanslı Kedi Patikare”

Şubat 13, 2018

Tanşıl Kılıç’tan çocuklara: “Şanslı Kedi Patikare”

Tanşıl Kılıç’ın yazdığı, Gökçe İrten’in resimlediği  “Şanslı Kedi Patikare” 7 ve üstü yaş grubu için 16 Şubat’ta hep kitap etiketiyle yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Kendisini çok seven ve şımartan sahibi için bir hediye arayan Patikare’nin macerası.

Apartmanların arasındaki bahçeli bir evde yaşayan Patikare’ye diğer kediler imrenerek bakar. Sahibi Gün Hanım kedisini çok sever, maaşını aldığı günler Patikare’yi şımartmayı ihmal etmez.

Patikare bir gün bahçede dolaşırken komşu kediler ona çok şanslı olduğunu ve sahibi için bir hediye bulmasını söyler. Patikare bir sürpriz yapmak için hemen harekete geçer. Hediyeyi bulması zor olmaz. Hediyesi ile sahibi üzerinde beklediği etkiyi yaratabilecek mi bilinmez…

TANŞIL KILIÇ HAKKINDA

Tanşıl Kılıç 1978’de Kanlıca, İstanbul’da doğdu. İletişim okudu, pazarlama alanında çalışırken bir yandan da çeşitli derneklerde çocuklar için gönüllü projelerde çalıştı ve hikâyeler yazdı. Yakın zamanda daha çok yazabilmek ve çocuklara daha çok zaman ayırabilmek için emekli oldu. Şu anda erken emekliliğinin tadını çıkarıyor ve yeni kitaplar yazıyor. Şekerli Sinek, Şekerli Sinek Mavi Orman Yolunda, Bir Salıncak Macerası adlı çocuk kitapları yayımlandı.

GÖKÇE İRTEN HAKKINDA

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı lisans eğitiminden sonra Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümündeki yüksek lisans eğitimini “Çocuk Resimli Kitaplarının Tasarım Prensipleri” teziyle tamamladı. Bir dönem University of Arts London’da resimli çocuk kitabı illüstrasyonu üzerine eğitim aldı.

edebiyathaber.net (13 Şubat 2018)

Yorum yapın