“Suç ve Bela Öyküleri” raflarda

Ocak 19, 2024

“Suç ve Bela Öyküleri” raflarda

Emel Aslan‘ın yazdığı “Suç ve Bela Öyküleri” İthaki Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Emel Aslan’ın suça fazlasıyla karışmış, belaya ziyadesiyle bulaşmış öyküleri, sürprizli sonlarıyla polisiyenin ne kadar tekinsiz bir tür olduğunu yeniden hatırlatıyor!

“Hayatım boyunca iki şeyden kaçamadım: Suç ve bela…” 

Suç ve Bela Öyküleri çocukça rüyaların masumiyetinin, ilişkilerin samimiyetinin, arkadaşlıkların sağlamlığının, aile sıcaklığının beklenmedik bir anda nasıl paramparça olduğuna tanıklık etmeye davet ediyor okuru. 

“Vedalaşma dediğin tam da böyle olur bence. Açık çemberler tamamlanır, bitmemiş cümlelere son noktalar konur.” 

Yazar hakkında

1975 yılında Antalya’da doğdu. ODTÜ’de Çevre Mühendisliği okudu. Uzun yıllar Ankara’da farklı disiplinlerde çalıştıktan sonra kurumsal hayata veda ederek serbest çevirmenlik yapmaya başladı, yazı-çizi işlerine bulaştı.

Ankara’da bir dönem EskiYeni bünyesinde yayımlanan Mahalle Baskısı dergisinin kurucusu, editörü ve yazarlarından biriydi. ODTÜ Yayıncılık için çeşitli kitaplar çevirdi. ONK Ajans’a bağlı olarak Devlet Tiyatroları, Şehir Tiyatroları ve özel tiyatrolar için tiyatro oyunları çevirmeye ve yazmaya başladı.

Bir gün yolu Türkiye’nin ilk polisiye e-dergisi Dedektifile kesişti ve kendisini suç, gizem ve gerilim öyküleri yazarken buldu. DedektifDergi ve Herdem Kitap / Polisiye Serisi için editörlük yapmaya başladı. Türkiye Polisiye Yazarları Birliği üyesi oldu ve ülkenin önde gelen polisiye yazarlarıyla birlikte birçok kolektif öykü seçkisinde yer aldı.

Suç ve Bela Öyküleri ilk kitabı…

edebiyathaber.net (19 Ocak 2024)

Yorum yapın