Stan Lee yeni karakter üzerinde çalışıyormuş

Kasım 16, 2018

Stan Lee yeni karakter üzerinde çalışıyormuş

Gazete Duvar’ın Sputnik News Türkiye’ye dayandırdığı habere göre Örümcek Adam, Hulk ve Iron Man gibi dünyaca ünlü karakterlerin ve Marvel  süper kahramanlarının yaratıcısı Stan Lee’nin ölmeden önce yeni bir süper kahraman yarattığı ancak henüz tamamlanmadığı ortaya çıktı. Stan Lee’nin kızı J.C., TMZ ile yaptığı röportajda babasına son bir karakterin yaratımı için yardım ettiğini söyledi.

Karakterin adı Dirt Man

Hayatı boyunca babasını, kendisiyle birlikte bir karakter yaratmaya ikna etmek için uğraştığını anlatan J.C., babası  ölmeden önce Dirt Man adlı karakter üzerinde çalıştıklarını söyledi. J.C., “Karakter henüz tamamlanmadı. Bu, oldukça ilginç bir karakter olacak. Dirt Man’in bir filmde yer almasını çok istiyorum” dedi. J.C. ayrıca, Stan Lee Çocuk Okur Yazarlık Derneği’ni kurmayı planladığını da belirtti.

Ünlü sanatçının Marvel evrenine kattığı karakterler arasında Örümcek Adam, Fantastik Dörtlü, X-Men, Hulk, Iron Man, Doctor Doom ve Galactus gibi önemli karakterler bulunuyor. 12 Kasım’da hayatını kaybeden Stan Lee 95 yaşındaydı.

Kaynak: Gazete DuvaR (16 Ekim 2018)

Yorum yapın