Kitap kazananlar belli oldu!

Aralık 17, 2015

Kitap kazananlar belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 23 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 11:00’a kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Kazananlar

1) Öznur Tiryaki

2) Sevtap Güncan

3) Nilhan Öztürk

4) Hacer Çet

5) Mesut İmece

Yedekler 

1) Pelin Durmuş

2) Okan Can

3) Ceren İlikan

4) Kübra Kaban

5) Mehmet Emin Konak

****

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi, Sandra Gobet’in çocuklar için yazdığı “Başımızda Kuşlar” adlı kitabı kazanıyor.  Kitap, Final Kültür Sanat Yayınları tarafından yayımlandı.

***

Soru: “Başımızda Kuşlar” adlı kitabın geçtiği mekân neresidir?

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat: 11.00′a kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (17 Aralık 2015) 11.30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

Basimizdakikuslarkapak.indd

Kitap hakkında: 

“Bu kitap, kuşlarla birlikte yaşayan insanların ve insanlarla birlikte yaşayan kuşların öyküsünü anlatıyor. Öykünün geçtiği mekânda kuşlar, yuvalarını insanların başları üzerine yapar. İnsanlar, başlarının üzerindeki kuşlardan rahatsız olmak bir yana, onlar olmadan yapamazlar. Çünkü kuşlar, şükran borçlarını ödemek için insanların hayatlarını kolaylaştırıp eksiklerini kapatırlar. Herkes hayatından memnundur.

Fakat günün birinde insanlar, başlarının üzerindeki kuşları kafeslere kapatmaya başlayınca büyü bozulur, herkesin huzuru kaçar. Kuşlar hasta olur, insanlarsa mutsuz.

Neyse ki, bütün bunlara karşı çıkabilecek kadar iyi yürekli insanlar da vardır! Özgürlüğün ve dostluğun kıymetini bilen insanlar…

Olağanüstü resimlere eşlik eden felsefi ve lirik bir anlatım… Ömür boyu saklanacak türden bir kitap.”

edebiyathaber.net

Yorum yapın