“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin konuğu Asena Akan

Ekim 17, 2020

“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin konuğu Asena Akan

İstanbul Modern, Borsa İstanbul’un sponsorluğunda gerçekleştirilen “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri’nde katılımcıları sanatçılarla bir araya getirmeye devam ediyor. 19 Kasım’daki Sanatçı Atölyeleri’nin çevrimiçi konuğu ise Asena Akan.

İstanbul Modern, yetişkinler için her ay bir perşembe günü düzenlediği “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri’ni çevrimiçine taşıyarak sanatçılarla katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor. Program, sanatçıları tanımanın ve onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin deneyime kapı açıyor.

“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin kasım ayındaki konuğu Asena Akan. Program müzikte akort etme eyleminden esinlenerek, müzik aracılığıyla iletişim ve bağ kurmaya, duygulara, denge ve uyum bulmaya odaklanıyor. Asena Akan’ın katılımcılara sunacağı çalışma, kişinin kendisinin özgün bir enstrüman olduğunu hatırlatarak ses çıkarma, ses olma, ritim olma ve etkin dinlemeyi deneyimlemeye olanak tanıyor.

Sanatçının dünyasına yolculuk

Kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşan atölye programları sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaşmalarını sağlıyor. Sanatçıların dünyasında bir yolculuğa çıkaran “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’ne herkes ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyor. Katılımcılar, rezervasyonun ardından gönderilen ön bilgilendirme formuyla listelenmiş malzemeleri etkinlik gününde hazırlayıp, yine aynı formda iletilen adresten çevrimiçi uygulamaya girerek, programa dâhil oluyor.

“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri, 25 kişilik kontenjanla sınırlıdır.

Etkinlikler ücretsizdir ve video konferans yazılımı ile yapılacaktır.

Asena Akan Atölyesi

19 Kasım 2020, 16.00-17.00

Borsa İstanbul sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin kasım ayı etkinliğinin konuğu Asena Akan. Program müzikte akord etme eyleminden esinlenerek, müzik aracılığıyla iletişim ve bağ kurmaya, duygulara, denge ve uyum bulmaya odaklanıyor. Asena Akan’ın katılımcılara sunacağı çalışma, kişinin kendisinin özgün bir enstrüman olduğunu hatırlatarak ses çıkarma, ses olma, ritim olma ve etkin dinlemeyi deneyimlemeye olanak tanıyor.

Etkinlik mekânı: Çevrimiçi Canlı Yayın

Katılımcı sayısı: 25 

Etkinlik ücretsizdir.

Bilgi ve kayıt için: [email protected]

edebiyathaber.net (17 Kasım 2020)

Yorum yapın