Sanat Kritik Podcast Serisi Ahmet Hamdi Tanpınar ile başlıyor

Temmuz 29, 2021

Sanat Kritik Podcast Serisi Ahmet Hamdi Tanpınar ile başlıyor

Gazete Duvar’ın haberine göre, “Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı podcast serisin ilki 120. doğum yıldönümü vesilesiyle Ahmet Hamdi Tanpınar’a ayrıldı. Programlar 1 Ağustos’ta başlıyor.

Sanat Kritik’in yeni bir podcast serisi, 1 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Seval Şahin’in editörlüğünde dinleyicilerle buluşuyor.

“Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı bu podcast serisinin her yıl yaz aylarında, belirli bir yazar/şair odağında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Dinleyiciler bu seride, birbirinden farklı disiplinlerden isimlere kulak verebilecek; belirlenen yazar/şairlerin eserlerinin üzerlerinde bıraktıkları etkileri bu isimlerden dinleyebilecekler.

“Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı podcast serisin ilki 120. doğum yıldönümü vesilesiyle Ahmet Hamdi Tanpınar’a ayrıldı. Bu yıl Dergâh Yayınları’nın desteğiyle hayata geçen bu projeye farklı alanlardan birçok yazar, şair, sanatçı ve akademisyen katıldı.

“Yaz Sıcağında Bir Esinti: Ahmet Hamdi Tanpınar” podcast serisine Sanat Kritik’in internet sitesinden, Sanat Kritik Spotify hesabından, Apple Podcast ve Google Podcast üzerinden ulaşılabilir.

edebiyathaber.net (29 Temmuz 2021)

Yorum yapın