sadece Şiir’in yeni sayısı raflarda

Ocak 22, 2021

sadece Şiir’in yeni sayısı raflarda

Üç ayda bir yayımlanan sadece Şiir’in yeni sayısı yayımlandı. Derginin yeni sayısında Adnan Özer, Asuman Susam, Hasan Aksakal yazıları dikkat çekerken, bu isimlerin haricinde 49 yazar ve şair de bu sayıda yer aldı.

Ayşe Keskin’in sorularına Emel İrtem ve Yiğit Kerim Arslan’la yanıt verdi.

Arife Kalender, Yücel Kayıran, Enis Batur, Hicri İzgören, Cevahir Bedel, Kenan Sarıalioğlu, Enver Topaloğlu, Elçin Sevgi Suçin, Efe Duyan, Ceren Biber, Ercan Yılmaz, Fatma Yeşil, Naile Dire, Nisa Leyla, Harun Atak, Pınar Doğu, enderemiroğlu,  İsmail Sertaç Yılmaz, Nihat Özdal, Ayşegül Bilir Örücü, Sergen Yolcu, Mesut Barış Övün, Hasip Bingöl, Soner Demirbaş, Mustafa Fırat,Özgün E. Bulut, Taha Eraslan, Kağan Server Atıcı, Hüseyin Peker, Can Bonomo, Cengizhan Genç, Hatice Kübra Öktem, Özlem Çağatay, Hakan Unutmaz, Sertaç Çıralı, Yener Çetin, Kaan Eminoğlu, Tugay Yazıcı, Sertaç Gereç, Sinan Albayrakoğlu, Mahmut Aksoy, Osman Memed ve Yaşar Nezihe Hanım şiirleriyle yer aldı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

Özel tasarımıyla dikkat çeken derginin kapağı Didem Ünlü imzalı. sadece Şiir dergisi üç aylık yayın periyoduyla okurlarla buluşmayı sürdürüyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları ülkenin her yerinde ki kitapçılarda bulunabilir.

edebiyathaber.net (22 Ocak 2021)

Yorum yapın