sadece ŞİİR’in 11. sayısı çıktı

Ocak 18, 2023

sadece ŞİİR’in 11. sayısı çıktı

Mevsimlik şiir dergisi sadece ŞİİR’in 11. sayısı yayımlandı.

Bu sayıda yer alan şairler harf sırasıyla şöyle: A. Barış Ağır, Ada Şimal Günay, Ayşegül Bilir Örücü, Barış Yıldırım, Bayram Erat, Bülent Çallı, Cevahir Bedel, Cuma Duymaz, Didem Gülçin Erdem, Eda Özüuğurlu, Elçin Sevgi Suçin, Esat Şenyuva, Esengül Altan, Fatma N., Fesih Vural, Gökçenur Ç., Haden Öz, Hakan İşçen, Harun Atak, Hatice Eğilmez Kaya, Haydar Ergülen, İmran Sadai, Kaan Sabancı, Mahmut Aksoy, Mesut Barış Övün, Önder Çolakoğlu, Osman Erkan, Osman Palabıyık, Özgün E. Bulut, Pelin Özer, Pelin Yörük, Seçil Hidayet, Sema Çelik, Serkan Özer, Soner Demirbaş, Ümran Ersin, Vercihan Ziflioğlu, Yener Çetin, Yusuf Alper, Zabit Karaköse ve Zülâl Menekşe.

Cemed Loma ile Mertcan Karacan, Duygu Kankaytsın ile Fırat Baytak söyleşti.

Selçuk Küpçük’ün “Hayal Kırıklıklarının Mirası: Şiir” başlıklı yazısıyla derginin dikkat çekenlerinden.

sadece ŞİİR’in 11. sayısının kapağı Yiğit Hasraimzalı.

Dergi saygı bölümünde 2020 yılında kaybettiğimiz Kadri Öztopçu’yu bir şiiriyle selamlıyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (18 Ocak 2023)

Yorum yapın