Nurduran Duman ile “Şiir Suare” 6 Nisan’da

Mart 30, 2023

Nurduran Duman ile “Şiir Suare” 6 Nisan’da

Nurduran Duman ile “Şiir Suare” etkinliklerinin ilki 6 Nisan Perşembe 20:00-21.30 arası Hugin& Munin’de düzenlenecek.

Etkinlik her perşembe akşamı “Kuzguncuk Şiir Akşamları” olarak hayata geçecek. 

İzleyicilerin yanına ister yazdığı ister sevdiği şiiri ya da şiir sevgilerini alıp gidebileceği etkinlik açık mikrofon. Etkileşimli şiir akşamında okunan şiirlerin üzerine konuşup görüş belirtme olanağı da olacak. 

Nurduran Duman yönderliğinde yürütülen etkinlik dizisinde kimi akşamlara şiir, edebiyat, kültür ve sanat dünyasından sürpriz konuklar da eşlik edecek. 

Hugin ve Munin Sanat Galerisi’nde “Küçükoda Edebiyat” adlı dizi kapsamında kotarılan bu etkinliğin, Şiir Sanatı’nın verdiği esin ve kuvvetle bireyin dolayısıyla toplumun iyileştirilmesi, bireysel ve toplumsal üretim, yaratım becerimizi güçlendirmeye yardımcı olması, iletişim gücü tüm araçların üstünde olan sanatın, bilginin ve sevginin paylaşılması için bir alan yaratması amaçlanmakta. 

Sedef Antay yönetiminde yola çıkan galeri, İskandinav mitolojisinde anlatıldığı üzere Odin’in omuzlarındaki iki kuzgundan Hugin gibi aklını kullanarak ve Munin gibi tutkularını izleyerek kendini gerçekleştirenlerin, bilgiyi paylaşarak çoğaltanların alanı olmayı sürdürüyor.

Bilgi ve kayıt için>>>

edebiyathaber.net (30 Mart 2023)

Yorum yapın