NFT hakkında merak ettikleriniz

Ağustos 23, 2023

NFT hakkında merak ettikleriniz

Mesut Bingül’ün Nedir Bu NFT? adlı kitabı Nemesis Kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Pandemi, dijital teknolojik değişimleri bir gecede hızlandırdı ve böylece NFT`ler gerçek ticaretin içinde meşru bir iş haline geldi. Peki bizler parasız ve bankasız bankacılık, kripto varlıklar, token, blokzincir, sanal piyasa kavramlarını ne kadar tanıyoruz?

Nedir Bu NFT?, teknik bir arka plana ihtiyaç duymadan misli olmayan token’lerin nasıl oluşturulacağı, satılacağı ve satın alınacağı konusunda ayrıntılı bir kılavuz. NFT`nin tam olarak ne olduğunu, nasıl geliştiklerini, neden değerli olduklarını, farklı türlerini ve yönlerini incelerken aynı zamanda canlı örnekler sunuyor.

Dijital dünyadaki uzun deneyimi ile Mesut Bingül her seviyeden, yaştan ve ortamdan yaratıcılar için kendi NFT projelerini nasıl başlatabileceklerini anlatıyor. Pahalı JPEG etrafındaki aldatmacanın ötesine bakıyor ve NFT, blokzincir ve dijital piyasanın temel kavramlarını açıklıyor.

Nedir Bu NFT? kitabı ile bir NFT projesi başlatmanın temellerini öğrenecek, Türkiye temelli NFT hikâyeleriyle de deneyiminizi pekiştireceksiniz. NFT nedir, blokzincir nedir, ilk NFT projesi nasıl oluşturulur, NFT’leri satmak için hangi Pazar yerleri kullanılabilir, en etkili pazarlama stratejisi nedir, NFT’ler mevcut sanat pratiğine nasıl uyumlanır gibi soruların yanıtını da tek tek Mesut Bingül’ün kitabında bulabileceksiniz.

edebiyathaber.net (23 Ağustos 2023)

Yorum yapın