Netflix’in hayranlara yönelik etkinliği Tudum’dan ilk resmi fragman yayımlandı

Eylül 17, 2022

Netflix’in hayranlara yönelik etkinliği Tudum’dan ilk resmi fragman yayımlandı

Geçtiğimiz yıl 184 farklı ülkeden 25 milyonu aşkın Netflix hayranının takip ettiği uluslararası çevrimiçi etkinlik Tudum, 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek 5 küresel etkinlik ile hayranların karşısına çıkacak.

Netflix yıldızları ve yaratıcıları ile gerçekleştirilen röportajların yanı sıra özel haberler, daha önce paylaşılmamış görüntüler, fragmanlar ve ilk görsellerle dolu heyecanlı bir gün geçirmeye davetlisiniz. Ücretsiz olarak gerçekleşecek çevrimiçi etkinlik, 120’yi aşkın Netflix dizisinin, filminin, özel içeriklerinin ve oyunlarının yanı sıra Netflix çatısı altında buluşan 200 isim ile Netflix hayranlarını eğlendirip onurlandıracak.

Nasıl İzlenir?

TUDUM, 24 Eylül’de hayranlarını dünya çapında büyük bir yolculuğa çıkaran beş etkinlikle dört kıtaya yayılacak.

● Türkiye saatiyle 05.00 – TUDUM, ilk olarak Güney Kore’den heyecan verici bir gösteriyle başlayacak.

● Türkiye saatiyle 08.30 – Hayranlar, Hindistan’dan uzanarak yeni eğlencelerin kapılarını aralayacak.

● Türkiye saatiyle 20:00 – Diğer ülkelerden sürprizler de dahil olmak üzere iki bölüme ayrılmış şekilde yayınlanacak olan TUDUM’un ilk bölümü Amerika ve Avrupa’da, ikinci bölümü de saat 21:30’da Latin Amerika’da yayınlanacak.

● 25 Eylül, Türkiye saatiyle 07:00 – Japonya’daki yıldızlar, TUDUM’ın kapanışını Japon eğlence anlayışına göre kutlayarak kapatacak.

edebiyathaber.net (15 Eylül 2022)

Yorum yapın