Netflix Türkiye ekim programı belli oldu

Ekim 2, 2023

Netflix Türkiye ekim programı belli oldu

Netflix Türkiye, Ekim ayında da izleyiciyi pek çok içerikle buluşturacak.

NETFLIX DİZİLERİ

Yaratılan (20/10/2023)
Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

Lupin: 3. Kısım (05/10/2023)
Saklanmakta olan Assane, basının ve polisin yakından izlediği Claire ile Raoul’u uzaktan da olsa koruyabilmek için plan yapar. Ama eski düşmanları, planlarını bozmak için fırsat kollamaktadır.

Usher Evi’nin Çöküşü (12/10/2023)
Servetlerini ve geleceklerini sağlama almak isteyen iki zalim kardeşin kurduğu aile hanedanlığı, mirasçılarının tuhaf nedenlerle birer birer ölmesiyle dağılmaya başlar.

ANIL4R: 2. Sezon (10/10/2023)
Yeni bir okul yılı başlıyor ve arkadaşlar artık yeni bir 3D sınıfındalar. Duygular ve ilişkiler sınanırken, onlar bir arada kalmayı başarabilecekler mi?

Bodies (19/10/2023)
Dört dedektif. Dört farklı dönem. Tek bir kurban. Geleceği kurtarmanın tek yolu, tarihin akışını değiştiren bir cinayeti çözmekten geçiyor.

Doona! (20/10/2023)
Bir üniversite öğrencisi, hayatla ve okulla boğuşurken eski bir K‑pop yıldızı olan güzel ev arkadaşıyla beraber yaşamanın sıra dışı zorluklarıyla da karşı karşıya kalır.

PLUTO (26/10/2023)
Dünyanın en gelişmiş yedi robotu, insan müttefikleriyle birlikte birer birer öldürülür. Çok geçmeden, müfettiş Gesicht kendisinin de tehlikede olduğunu anlar.

Élite: 7. Sezon (20/10/2023)
Omar geri dönmüştür. Iván’ın kalbi kırıktır, Isadora ise tehlikeli ailesiyle uğraşmaktadır. Peki Las Encinas’ta öğrenciler birbirlerine güvenmeyi başarabilecek mi?

Big Mouth: 7. Sezon (20/10/2023)
Liseye başlamak üzere olan Big Mouth çocuklarının yaşamları, yeni arkadaşlıklar ve yeni okullar hakkındaki endişeleri yüzünden daha da karmaşıklaşır.

NETFLIX FİLMLERİ

Acı Reçete (27/10/2023)
Ailesinin maddi sorunlarını gidermek için ilaç satışında yeni bir kariyere başlayan bir kadın, Amerikan rüyasına inanmakla hata etmiş olabilir mi? Emily Blunt ve Chris Evans başrolde.

Fair Play (06/10/2023)
Kıran kırana rekabetin yaşandığı bir yatırım fonunda gerçekleşen beklenmedik bir terfi, yeni nişanlanmış genç bir çiftin arasındaki romantizmi öldürür ve onları ayrılığın eşiğine getirir.

Disco Inferno (20/10/2023)
Los Angeles’ın en ateşli diskosunda dans pistini kasıp kavurmaya hazırlanan genç bir çift, henüz doğmamış bebeklerine göz koyan karanlık bir varlıkla yüzleşir.

Konferans (13/10/2023)
Bir grup uyumsuz belediye çalışanı, zararsız gibi görünen bir gezi sırasında kendi anlaşmazlıklarıyla boğuşmaya başlar. Bu da yetmezmiş gibi bir de kana susamış bir katille mücadele eder.

Amcalar (20/10/2023)
Yönetmenliğini, eş senaristliğini ve başrolünü Bill Burr’ün üstlendiği bu komedide orta yaşlı üç baba, Y kuşağı CEO’ların ve güçlü anaokulu müdürlerinin dünyasına uyum sağlamakta zorlanır. 

Rahibe Ölüm (27/10/2023)
Narcisa, mucizelerle dolu bir çocukluktan sonra rahibe olur ve rahatsız edici bir varlığın dolaştığı eski bir manastırda kızlara öğretmenlik yapmaya başlar.

NETFLIX BELGESELLERİ

David Beckham (04/10/2023)
Daha önce yayınlanmamış görüntülere yer veren bu belgesel dizisi, mütevazı bir aileden çıkıp dünya çapında bir futbol yıldızı olan David Beckham’ın çarpıcı yükselişini konu alıyor.

Gezegenimizde Yaşam (25/10/2023)
Steven Spielberg ile “Gezegenimiz” ekibinin imzasını taşıyan bu dizide, yaşamın Dünya üzerindeki dört milyar yıllık destansı yolculuğunun inanılmaz öyküsü gözler önüne seriliyor.

NETFLIX ÇOCUK & AİLE

Prenses Gücü: 2. Sezon (23/10/2023)
Meyve Krallıkları’nda sorun çıktığında bu prensesler birbirlerine yardıma koşarlar çünkü bazen sorunlar, tek bir prensesin başa çıkamayacağı kadar büyük olur!

NETFLIX KOMEDİ ÖZELBeth Stelling: If You Didn’t Want Me Then (03/10/2023)
Komedyen Beth Stelling, bu stand-up gösterisinde köpek yıllarıyla yaşlanmak, sahte bir kocayla kamp yapmak ve babasının rakun ordusunu gözetlemek gibi konulardan bahsediyor.

Kaynak: Ranini.TV (2 Ekim 2023)

Yorum yapın