Netflix için diziye uyarlanan Kalp Çarpıntısı’nın kadrosu açıklandı

Ocak 26, 2022

Netflix için diziye uyarlanan Kalp Çarpıntısı’nın kadrosu açıklandı

Türkiye’de Yabancı Yayınları tarafından Türkçeleştirilen ve geçtiğimiz aylarda Muzır Neşriyat kurulu tarafından “muzır neşriyat” olarak ilan edilen Alice Oseman imzalı Kalp Çarpıntısı Netflix’e dizi olarak uyarlanıyor. Dizi uyarlamasının oyuncu kadrosu açıklandı.

Netflix’te bu baharda ekrana gelmeye hazırlanan İngiltere merkezli dizide başrolleri Joe Locke (Charlie) ve Kit Connor (Nick) üstlendi. Kadroya William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Rhea Norwood, Tobie Donovan, Jenny Walser, Fisayo Akinade, Chetna Pandya ve Alan Turkington da katıldı.
See-Saw Films’in yapımcısı olduğu Heartstopper, tamamı erkek öğrencilerden oluşan bir okulda eşcinselliğini açık yaşayan Charlie ile rugby oyuncusu Nick’in birbirine karşı hisler beslemeye başlamasıyla birlikte yaşananları alıyor. Tumblr ve Tapas’ta yayınlanan bir webcomic serisi olan Heartstopper’ın şimdiye kadar 4 cildi piyasaya çıktı. 5. ve son cilt ise 2 Şubat 2023’te raflarda olacak. Ülkemizde Yabancı Yayınları’nın ilk 3 cildini bastığı bastığı Kalp Çarpıntısı “muzır” ilan edildi ve kapalı zarflar içerisinde ‘küçüklere zararlıdır’ ibaresi ile satış yapılmasına karar verildi.

İlk Cildin Arka Kapak Yazısı:
İki genç tanışırlar. Dost olurlar
Ve sonra aşk başlar.
Charlie ve Nick aynı okula gitseler de daha önce hiç karşılaşmamışlardı. bir gün aynı sırada oturmaya başlayıncaya kadar. Daha ilk hafta bitmeden ayrılmaz ikili olmuşlardı bile.
Fakat Charlie, hiç şansı olmadığını bilmesine rağmen Nick’e çok fena tutulmuştu. Her ikisi de hislerini sorgulamaya başlarken, aşkın onlara bir sürprizi vardı.

Kaynak: Ranini.tv (26 Ocak 2022)

Yorum yapın