Nefes kesen fantastik macera: “Skandar ve Unicorn Hırsızı”

Kasım 28, 2022

Nefes kesen fantastik macera: “Skandar ve Unicorn Hırsızı”

A.F. Steadman’ın “Skandar ve Unicorn Hırsızı” adlı romanı, Şebnem Tansu çevirisiyle Epsilon Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yetenekli bir çocuk, onun tek boynuzlu atı ve fırtınalı, büyülü bir dünya hakkında sürükleyici bir hikaye: Epsilon, A.F. Steadman’ın fantastik serisinin ilk kitabı Skandar ve Unicorn Hırsızı’nı Türkiye’deki okurlarla buluşturdu! Unicornların daha önce hiç anlatılmamış destansı hikâyelerine hayat veren Skandar ve Unicorn Hırsızı, sıradışı kahramanlar, unutulmaz dostluklar, görkemli element sihirleri ve nefes kesici yarışlarla dolu bir maceranın kapılarını aralıyor.

A.F. Steadman’ın tüm dünyada çok ses getiren fantastik Skandar serisinin ilk kitabı Skandar ve Unicorn Hırsızı, Epsilon logosu ve Şebnem Tansu çevirisiyle raflarda yerini aldı. Korkuyla neşenin harika bir dengeyle bir araya geldiği Skandar ve Unicorn Hırsızı, okurları büyülü bir dünyanın içine sürüklüyor.  

Skandar Smith’in en büyük hayali, Anakara’daki hayatını geride bırakıp herkesten gizlenen unicornların yaşadığı Ada’ya binici olarak kabul edilmekti. Bu yüzden uzun yıllar boyunca tek bir sınav için çalıştı: Kuluçkahane sınavı!

Bu zorlu sınavı geçerse Ada’ya gidip özel bir binici olacak, onu bekleyen unicornuyla bağ kurabilecek ve element sihrini kullanabilecekti. Ne var ki sınav günü gelip çattığında işler Skandar’ın umduğu gibi gitmedi. Unicornlara ve geleceğe dair tüm umutları tükendiği sırada evlerine gelen gizemli bir kadın, onu Ada’ya davet etti.

Orada bir yandan eski okulundakilere hiç benzemeyen arkadaşlar edinecek, bir yandan da destansı gökyüzü savaşları, tehlikeli uçuşlar ve kıyasıya rekabetle dolu yepyeni bir dünya keşfedecekti. Ancak Skandar’ın henüz bilmediği büyük bir sır vardı ve açığa çıkarsa bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

A.F. Steadman’ın heyecan verici macerası Skandar ve Unicorn Hırsızı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için: epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

edebiyathaber.net (28 Kasım 2022)

Yorum yapın