Lee Kelly’den ilk roman: “Barbarlar Şehri”

Şubat 15, 2017

Lee Kelly’den ilk roman: “Barbarlar Şehri”

Barbarlar_Sehri_KapakLee Kelly’nin ilk romanı “Barbarlar Şehri”, Melda Dinçer çevirisiyle Yabancı Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Savaş bizi ölüme terk etti. Şehir bizi diri diri yedi.”

Post apokaliptik bir dünyaya girmeye hazırlanın. Çünkü iki genç kız kardeş sizleri savaş sonrası kıyamet gibi bir dünyanın tam da ortasına sürükleyecek!

Savaş sonrası bir dünya. O dünyanın içinde ayakta kalmaya çalışan anne ve iki kızı. Phee ve Sky, karakterleri birbirinden farklı iki kardeş olmaları bir yana aynı kaderi paylaşıyorlar. Her yıl Central Park’ta bir avuç insanla birlikte hayatta kalmaya çalışmak ve kendisini liderleri olarak gören Rolladin isimli kadınla baş etmek de bu ortak kaderin bir parçası.

Yaşadıkları bölgeye günün birinde yabancılar geldiğinde, bu karamsar dünyadan kurtulmak için kız kardeşlerin umudu artıyor.  Belki de bu baskıcı yerden kaçıp kendilerine yabancılarla birlikte yeni bir mekânda yeni bir dünya inşa edebilirler.

İnsan doğasının kendini koruma içgüdüsünün ve aile bağlarının gücünü hissedeceğiniz çarpıcı bir roman “Barbarlar Şehri.”

edebiyathaber.net (15 Şubat 2017)

Yorum yapın