“Lacivert ve Mor” serisinin üçüncü kitabı “Siyah” raflarda

Ekim 6, 2020

“Lacivert ve Mor” serisinin üçüncü kitabı “Siyah” raflarda

Pınar Boylu Gogulan’ın “Lacivert ve Mor” serisinin üçüncü kitabı “Siyah” Libros Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Lacivert ve Mor kitaplarıyla Yeni Alman Tıbbı rehberliğinde insan ruhunu keşfetme sürecine ışık tutan Pınar Boylu Gogulan, serinin üçüncü kitabı Siyah ile bizi en zorlu ve acımasız görünen rengimizle buluşturuyor. İnsan ruhunu sorgulamaya, anlamaya ve keşfetmeye devam ediyor.

Pınar Boylu Gogulan, bu farkındalık serüveniyle ilgili: “Yolu bilmekle o yolu almak, o yolda su içmek, o yola teslim olmak arasında fark vardır. Siyah olmadan beyaz olamazsın. Beyaz olmadan gri… Gri olmadan gümüşe dönüşemezsin. Gümüşü tecrübe etmeden altını taşıyamazsın,” yorumunda bulunuyor.

Sayfa Sayısı: 280

Fiyatı: 28 TL

Dağıtım Tarihi: 07.10.2020

Tür: Kişisel Gelişim

PINAR BOYLU GOGULAN KİMDİR?

Pınar Boylu Gogulan, Essex Üniversitesi, Finansal Ekonomi bölümü mezunudur. 13 sene Londra’da, 1 sene New York’da yaşamış ve çeşitli lider finans şirketleri ve bankalarda yönetici pozisyonunda çalışmıştır.

İkinci oğlu Can Leo’yu doğururken yaşadığı ölüme yakın deneyimden sonra, kendi kişisel gelişim yolculuğuna çıkmış, bilinçdışını ve holistik tıp bilimini araştırmaya başlamıştır.

2012-2015 arasında, Dünya Regresyon Terapisitleri Birliği (IBRT) ve EARTh (Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği) onayında Regresyon Uzmanlığı Diplomasını almıştır. 

IBRT ve EARTh üyesi olan, Pınar Boylu Gogulan 2014’de Uluslararası Recall Healing Enstitüsü’nde Dr. Gilbert Renaud’dan Recall Healing Uzmanlık Diplomasını almıştır. 

2015 senesinde Dr. Gilbert Renaud ile birlikte Türkiye Recall Healing Enstitüsü’nü kurmuştur. Recall Healing’in Türkiye’deki tek temsilcisi olarak Dr. Renaud’nun eğitimlerini ülkedeki yüzlerce hekim, sağlık personeli, psikolog ve uzmana ulaştırmaktadır.

Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği kongrelerinde Recall Healing & Otizm üzerine eğitim ve seminerler vermiştir. Hans TenDam, Tricia Caetano, Marion Boon, Andy Tomlinson, Christine Alisa, Neeta Sharma, Marc Van Hecke gibi nice duayenin eğitim ve seminerlerine katılma şansı da yakalamıştır.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’daki binlerce danışanının gelişim ve dönüşümüne şahitlik eden Gogulan, 2015 yılında hem kendi seminer ve eğitimleri için, hem de uluslararası platformda nice kıymetli duayen ve eğitmeni Türkiye’ye getirme amaçlı School of Younity’i kurmuştur.

 ‘Işık Her Zaman Bir Yolunu Bulur’ isimli kitabı Günçe Yayınevi tarafından, Lacivert ve Mor kitapları Altın Kitaplar Yayınevi tarafından yayımlanmıştır.

edebiyathaber.net (6 Ekim 2020)

Yorum yapın