Küsurat Yayınları’ndan harika bir kitap daha: “Büyük Duygular Küçük Mucizeler”

Ağustos 19, 2020

Küsurat Yayınları’ndan harika bir kitap daha: “Büyük Duygular Küçük Mucizeler”

Yağmur Akpınar’ın “Büyük Duygular Küçük Mucizeler” adlı kitabı Küsurat Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Aşkın zamanı olmadığı apaçık ortada, peki sizin aşka zamanınız var mı?”

İlk görüşte aşk olacak şey midir? Sevgi her şeye değer mi? Kaygılardan nasıl kurtulabiliriz? Çıkmaz sokaklardan nasıl dönülür? Büyük Duygular Küçük Mucizeler’de karşımıza çıkan Sümbül ve Can hayatın kırılma noktalarına işaret ediyor…

Yağmur Akpınar, ilk kitabı Büyük Duygular Küçük Mucizeler ile okurunu, duygularla kuşatılmış bir yolda yürümeye, onları anlamlandırarak yaşamı kolaylaştırmaya ve birey olmanın erdemlerine ulaşmaya davet ediyor!

İki ana izlek üzerinden ilerleyen akışta, kitabın deneme bölümlerinde korku, kaygı, endişe, ego, mutluluk, kıskançlık, yalnızlık, doğruluk gibi duyguların anlam dünyasına büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Kitabın ikinci izleği ise bu duyguların hissettirdikleriyle örülmüş kurgu dünyasıyla tanıştırıyor okurunu. Hemen hemen herkesin yaşadığı sıkıntıları da mutlulukları da yalın bir dille anlatırken tüm gerçekleri yüzümüze vuruyor. Akpınar’ın ilk romanını okurken Sümbül ve Can’ın telaşlı kalp atışlarını yanı başınızda hissedeceksiniz.

“Emin olun ki bir gün kendinizi bulacaksınız. Hayattan ne istediğinizi, nerede mutlu olduğunuzu, bir ömrü kimlerle geçirmek istediğinizi… Hatta başkalarını boşverin, değerlerinizi ve fikirlerinizi keşfedeceksiniz.”

Yazar Hakkında:

20 Temmuz 1996’da İstanbul’da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi’nin ardından Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü tamamladı. Liseden bu yana yazdıklarından ilham alarak üniversitenin son senesini kitap yazmaya ayırdı. Büyük Duygular Küçük Mucizeler ilk kitabıdır.

edebiyathaber.net (19 Ağustos 2020)

Yorum yapın