“Kızıl İblis’in Dönüşü 2” Athica etiketiyle raflarda 

Ağustos 31, 2023

“Kızıl İblis’in Dönüşü 2” Athica etiketiyle raflarda 

Azi – Wolbaek – Mayorang imzalı çizgi roman “Kızıl İblis’in Dönüşü 2”, Burcu Ayar çevirisiyle Athica Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Orjinal hikâyesi Wolbaek’e ait olan, çizimlerini ise Mayorang’ın üstlendiği “Kızıl İblis’in Dönüşü 2 ”, Athica Yayınları’ndan serinin devamını bekleyen okurlarıyla buluştu. 

Süper güçlere sahip genç bir kahramanın hikâyesini anlatan Kızıl İblis, fantastik-macera çizgi romanı olmanın ötesinde, kötülüğün, başka suretler hâlinde gerçek hayatta da var olduğuna, onlarla olan savaşın ise iyilikle, dostlukla, akılla kazanılabileceğinin altını kalın çizgilerle çiziyor. 

Arka Kapak Yazısı:

Bulunduğu mistik evrende güçlerinden korkan Efendiler Koalisyonu tarafından öldürülen Kızıl İblis’in dünyamızda Jinho olarak uyanmasıyla başlayan macera devam ediyor. Dünyaya liseli bir genç bedeninde dönmüş olmasına rağmen güçlerini kaybetmeyen Jinho’nun düşmanları burada da peşini bırakmıyor.

Serinin bu bölümünde yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Kızıl İblis bir yandan düşmanlarıyla savaşırken bir yandan da kendisi için çok değerli bir şeyi aramaya başlar. Çin’in ıssız dağlarına uzanan bu zorlu yolculukta Kızıl İblis aradığını bulabilecek mi? Yoksa bu maceranın sonunda Kızıl İblis’in düşmanları birlik olup onun güçlerini elinden mi alacak?

%100 HARBİ BİR İBLİS!

Acaba iyilik mi, yoksa kötülük mü yapacak?

edebiyathaber.net (31 Ağustos 2023)

 

Yorum yapın