Kitaplardan esinlenen ürünleri bulabileceğiniz bir marka: “Can Dükkân”

Mart 29, 2018

Kitaplardan esinlenen ürünleri bulabileceğiniz bir marka: “Can Dükkân”

1981 yılından beri Türk ve dünya edebiyatının en değerli kitaplarını okurlarına ulaştıran Can Yayınları, kitaplardan esinlenen farklı ürünleri de artık edebiyatseverlere sunuyor.

“Sevdiğimiz yazarlar, sevdiğimiz kitaplar yaşamın farklı alanlarında da karşımıza çıksa” düşüncesiyle yaratılan Can Dükkân markası altındaki ürünler şimdilik dört seri halinde sunuluyor.

Portreler Serisi’nde Fyodor Dostoyevski, Maksim Gorki, Edgar Allan Poe ve Jane Austen yer alıyor. Her yazarın portresinin bulunduğu porselen kupalar ve dört ismi bir arada edinme imkânı veren dörtlü defter seti, dünya klasiklerini renkli ve şık tasarımlarla okurların beğenisine sunuyor.

Çağdaş Edebiyat Serisi’nde ilk aşamada Kafka, Kazancakis ve Paulo Coelho yer alıyor. Bu seride de bez çanta, içi renkli kupa ve sert kapaklı defter tasarımları DönüşümZorba ve Simyacı gibi başucu kitaplarından esinleniyor.

Sözleri ve tasarımlarıyla çok sevileceğine inandığımız Laforizma Serisi ise beş klasik kitabın başkahramanlarını esprili bir dille günümüze taşıyor. Raskolnikov, Dorian Gray, Gregor Samsa, Genç Werther ve Oblomov’un bugün yaşasalar söyleyebilecekleri sözler, Can Yayınları’nın klasik beyaz kapaklarının olduğu tasarımlarla defter ve çanta çeşitleri olarak karşımıza çıkıyor.

Dünyanın en bilinen, sevilen ve çok satan kitapları arasında yer alan Küçük Kara Balık da, özel çizimleriyle tasarlanmış bez çanta, kalemlik ve defterler gibi farklı ürünlerle çok yakında sevenleriyle buluşacak.

Can Dükkân ürünlerinin tasarımlarını, Can Yayınları’nın kurumsal kimlik ve kapak tasarımlarını da yapan Lom Creative gerçekleştiriyor.

Can Dükkân ürünleri çeşitlenerek edebiyatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Broşür için>>>

edebiyathaber.net (29 Mart 2018)

Yorum yapın