Keşmekeş’in yeni sayısı yayımlandı

Temmuz 6, 2022

Keşmekeş’in yeni sayısı yayımlandı

Keşmekeş’in temmuz sayısı okuyucuyla buluştu.

Tanıtım bülteninden:

“Bunca Keşmekeşin Arasında Edebiyatın Gölgesine Sığındık”

Keşmekeş Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi, bunca keşmekeşin arasında can dostlarımızdan kedileri unutmayıp bu sayısını onlara ayırmıştır. Kapağında Lucia HEFFERNAN’ın bir eserine yer vermiş, Mehmet Fırat PÜRSELİM ile söyleşi gerçekleştirmiştir. Ayrıca birbirinden değerli yazar, çizer ve fotoğrafçıların desteğiyle kedilerin patilerinden yaşama tutunma ve edebiyatın katkılarıyla onlar için bu dünyayı daha yaşanır bir hale getirme çabası içinde olmuştur.

Yaşamı güzelleştirebilir, evrende ufak da olsa bir iz bırakabilirsek ne mutlu!

Açıklama: Sanal ortamda yayın hayatına başlayan dergimizde öykü, şiir, deneme, kitap ve öykü incelemesi türünde, üç sayfayı geçmeyen özgün eserlere yer verilmektedir. 

Keşmekeş iki ayda bir yayınlanır. Yayınlanacak metinlerde, ilan edilen eser gönderim kuralları doğrultusunda özgün içerik, dilbilgisi kurallarına uyum gibi kriterlerini gözetir.

Dergimizin yedinci  sayısında  Kapağında Lucia HEFFERNAN’ın bir eserine yer vermiş, birbirinden değerli yazar, çizer ve fotoğrafçıların desteğiyle kedilerin patilerinden yaşama tutunma ve edebiyatın katkılarıyla onlar için bu dünyayı daha yaşanır bir hale getirme çabası içinde olmuştur.

https://kesmekesdergi.wordpress.com/

edebiyathaber.net (6 Temmuz 2022)

Yorum yapın