“KE ÇOCUK” dergisinin 12. sayısı çıktı

Mart 19, 2024

“KE ÇOCUK” dergisinin 12. sayısı çıktı

“KE Çocuk” dergisinin 12. sayısı çıktı.

Tanıtım bülteninden:

Kartal Belediyesi’nin çocuklara yönelik 2 aylık periyotlarla çıkardığı “KE Çocuk” dergisi, 12. sayısına ulaştı.

Eğlendirirken eğiten, eğitirken eğlendiren derginin önemli özelliklerinden biri, okurlarının çalışmalarını da sayfalarına taşıyor olması.

Yeni sayıda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaptığı “Dergimizin Başarısı ve 23 Nisan” başlıklı yazısının yanı sıra Gülten SÜMER BAYKAN, Esmanur BEŞALTI, Feyiza PEKTAŞ, Aynur EĞİTMEN, Aylin KARAKUM, Şeniz BAŞ, Özlem AÇAR, Filiz GÜNDOĞAN,  Çiğdem SEZER, Elif ÇELEBİ, Özge DARCAN, Hatice EĞİLMEZ KAYA, Bera KILIÇARSLAN, Defne BEDİR, Ayşe ÇATAL, Tuğba GÜRBÜZ, Ramazan TEKNİKEL, Elif ÖZGEN, Dilek YÜKSEK,  Aslı Pınar ZORBA’nın öykü, yazı ve şiirleri yer alıyor.

Kapak çizimini Hakan SÜMER’in gerçekleştirdiği derginin çizerleri Ebru CANLI, Özlem AÇAR, Hakan SÜMER. Sayfalara renk katan resimler ise Zeynep ERGÜL, Eylül Havin BAŞER, Ozan TAZE, Mehlika Cemre AYDOĞDU, Enginaz AYAR, Ali HİSARCI, Umut Burak ARSLAN ve Alara Gökçen SEVGİ’ye ait.

Derginin her sayısında yer alan  “Boyama Sayfası” Gamze GÜLLER, “7 Farkı Bulun” sayfası Ebru CANLI, “Akıl ve Zekâ Oyunları” ile “Haydi Resim Yapalım” sayfaları Gönül AYAR ÜNAL imzalarını taşıyor.

“KE Çocuk”, “Kitap Önerileri” sayfasında yer verdiği kitaplarla, okurlarını güzelliklerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Dergiyi okumak için >>>

edebiyathaber.net (19 Mart 2024)

Yorum yapın